G.Saray CC: 74 - F.Bahçe Ülker: 85 [BBL Final Serisi 4. Maç]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

http://yukleresim.com

Beko Ligi finalinde durumu 2-1'e getiren Galatasaray, seriyi eşitlemek için bugün sahaya çıkacak. Cim Bom, Fenerbahçe'yi bir kez daha Abdi İpekçi'de ağrlayacak

26 yıl sonra İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Beko Basketbol Ligi final serisinin dördüncü maçı bugün oynanacak.

Saat 19.00’da başlıyor

Galatasaray Cafe Crown’ın ev sahipliğinde, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki derbi saat 19.00’da başlayacak ve Spormax’ten naklen yayınlanacak. Ezeli rakipleri 26 yıl sonra karşı karşıya getiren ve 0-0 eşitlikle başlayan final serisinde kendi evindeki ilk iki maçı 81-59 ve 95-74’lük sonuçlarla kazanan Fenerbahçe Ülker 2-0 öne geçerken, taraftarının önündeki önceki günkü maçı, 84-84 biten normal süre sonrası 97-93 kazanan Galatasaray Cafe Crown, durumu 2-1’e getirdi. Toplamda dört galibiyete ulaşacak takımın 2010-2011 sezonu şampiyonu olacağı play-off final serisinin beşinci maçı 14 Haziran Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Sakatlıklar can sıkıyor

Potanın kralını belirleyecek final serisinde sona yaklaşılırken iki takımda da yaşanan sakatlıklar, antrenörleri zor durumda bırakıyor. Özellikle de Galatasaray’da 4 numara pozisyonundaki sıkıntı coach Oktay Mahmuti’yi kadro konusunda epey zorluyor. Yarı finalde sakatlanan ve 7 gün önce menisküs ameliyatı olan Rancik’in ardından Shumpert’ın da sakatlanması Sarı-Kırmızılılar’ı iyice sıkıntıya soktu. Sumpert’ın büyük ihtimalle bugün forma giyemeyeceği, coach Mahmuti’nin alternatif olarak Haluk Yıldırım’ı bu mevkide oynatacağı bildirildi. Ayrıca pazartesi günü idmanlara başlayan Rancik’in de kadroda olma olasılığı yüksek. Bu arada Fenerbahçe’de Tomas ile Ömer Onan ufak bir sakatlık yaşasa da bugünkü mücadelede forma giyecek.

Hakan Üstünberk:‘Son topa kadar bırakmayacağız’

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, “ Final serisini sonuna kadar bırakmayacağımızı gösterdik. Mücadelemiz son topa kadar devam edecek. Bu takım niye finalde olduğunu gösterdi. Sakatlıklar var ama Galatasaray formasıyla sahaya çıkan 5 oyuncu, kazanmak için elinden geleni yapıyor. Taraftarımız da muhteşemdi” dedi. Üstünberk ayrıca Ender ve Furkan transferleriyle ilgili şöyle konuştu: “Transfer dönemi başlıyor. Menajerler de boşta kalan oyuncuları her kulübe teklif ediyor. Ama bizde şu an biten hiçbir transfer yok”.

Nedim Karakaş:‘Kazanacağımızı düşünüyorum’

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, “Yarınki (Bugünkü) mücadeleyi kesinlikle oyuna iyi konsantre olup kazanacağımızı düşünüyorum. 3. maçtaki hataları bu maçta yapacağımızı sanmıyorum. Özellikle ilk devrede rakibimize 50 sayı attırdık. Bu bizim savunma anlayışımıza uygun bir durum değil. Teknik heyetimiz mutlaka tedbirini alacaktır.

Oğuz Savaş tepkisi

Karakaş ayrıca, final serisinde hakemlerin çaldıkları veya çalmadıkları düdüklerle oyuncuları Oğuz Savaş’ı adeta oynatmadıklarını savundu. Karakaş: “Oğuz’dan hiç faydalanamıyoruz. Tek nedeni; hakemlerin çaldıkları veya çalmadıkları düdükler olunca oyuncular sinirlenebiliyorlar. 3. maçta bir
faulden sonra hakeme itiraz etti ve teknik faul aldı. Gerçi bunu yapmaması lazım ama neden oynatmadıklarını merak ediyorum”.

Kaynak

durum aslında istediğimiz gibi bu maçı da kazanırsak bi sonraki maç kendi sahamızda olcak ve şampiyonluğu orda ilan etmemiz daha bi güzellik katıcaktır şampiyonluğa bu maçı kazanırız ve kendi sahamızda şampiyon oluruz.

durum aslında istediğimiz gibi bu maçı da kazanırsak bi sonraki maç kendi sahamızda olcak ve şampiyonluğu orda ilan etmemiz daha bi güzellik katıcaktır şampiyonluğa bu maçı kazanırız ve kendi sahamızda şampiyon oluruz.

Benim şüphem yok
Zaten 3. maça o yüzden asılmadılar

İlK ÇEYREK SONUCU: GALATASARAY CC 17-23 FENERBAHÇE ÜLKER

İLK YARI SONUCU: GALATASARAY CC 36-37 FENERBAHÇE ÜLKER

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU: GALATASARAY CAFE CROWN 49-64 FENERBAHÇE ÜLKER

Fark açıldı iyice :)

Maç sonucu

GALATASARAY CAFE CROWN 85-74 FENERBAHÇE ÜLKER

Salı günü kupayı aldık sayılır :001_rolleyes::001_rolleyes::001_rolleyes:

Geri