"G.Saray Beni ALamaz"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
O kadar para etmez, Kayseri'de aldığını hiçbierde alamaz. sırf para değil, arsa da verdiler Kayserinin en pahalı yerlerinden.

11 miLyonmu ??:S
KeweLL'ın sağ kuLağımı sen mi deseLer KeweLL'ın sağ kuLağı derdim.(aLakasız başka bir organıda örnek oLarak koyabiLirsiniz)

görende galatasaray a KAKA gelıyo sanar amq salağına bukadar para verırlerse kendını bı b.k sanar mehmet topuz gelse ne olur gelmese ne olur merak etmesın galatasary almaz zaten 5 yıldır almadıgına gore bunda bı sorun var demektır :)

Ne Mafyası Ya Sen Ne Saçmalıyorsun Kayserispordan Yılda Kaç Para Aldığını Biliyormusun Konuşuyorsun Kayserispor Sırf Topuza 3 milyon TL Veriyor Varmı Bu Parayı Alan Türk Futbolcusu yok Sen de Konuş Mafyaymış

KayseriSpor'un Muhasebesini senmi tutuyon birader?

her yönetici dünya yıldızı getirmiyor takımına galatasaray inamoto, fenerbahce josico, beşiktaş gordon bilmem ne gibi karadüzen topcularıda getirebiliyor hatta kimisiyle fazlasıyla ugraşıyor almak için! 3-5 kulübün ilgilenmesi bir adamı dünya yıldızı hele hele bu fiyatlara değecek bi oyuncu hiç yapmaz! yabancı sınırlamasından böyle adam oldu bunlar...

Bunun sebebide yöneticilerin basiretsizliğidir
Artı arada cukkayı götürenlerde bunlara kakalıyor

yaa kimdir bu ne halt zannediyor kendini sen zaten GALATASARAYA yakışmazsın

6s li arkadaslar hemen atlatmışlar.:D bi almak iicn para denkleştiremiyorsunuz 4 yıldır.Hemen adama çamur atın.yok sunun sol tırna olamazsın yok sağ kula olamazsın.Adam bence gayet iyi topcu onu gattuzoya benzetiyorum.Ve fenerbaçem inş alır ozaman oynadığı futbolla gene aynı yorumları yaparsanız...

Aldımı fenerbahcen? yat kalk dua et alamadınız:D kurtardı jimnastik sizi

gelmessen gelme mal ya bu topuz sen gelmezsen başkası gelir goççum.

kendisine sorsan yıLdız futboLcudur kendiLeri
26 yaşına geLmiş haLa orta sınıf takımda oynuyorsan yıLdız faLan değiLsin
11m euro buna veriLeceğine gidip hayrat faLan yaptırsınLar daha fazLa sevaba girerLer
Türk futboLcusunun neden avrupa isim yapamadığının en güzeL örneği topuz kişisi.

Brezilyalı olsa bu futbolcu 1 milyon bile vermezler... Türk ya illa bonservisi yüksek olacak...

Geri