"G. Saray önde olursa, F. Bahçe Kongreye gider"

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi

2cx71c4.jpg

"G. Saray önde olursa, F. Bahçe Kongreye gider"
Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, "10. haftadaki Galatasaray maçından sonra Galatasaray önde olur, biz geçen seneki gibi kötü gidersek olağanüstü kongreye gidilir" dedi.

Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ertuğrul Hataylı'nın kızı Hatice Hataylı'nın Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Divan Palmira Oteli'nde düzenlenen nikah törenine katıldı.

Şen, burada yaptığı açıklamada, bu yıl futbol takımlarının büyük yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, "Her tarafta kriz var ama anlaşılıyor ki Türk futbolunda kriz yok. İyi bir lig olacağını düşünüyorum. Çünkü her takım geçen seneden daha iyi. Şampiyon Beşiktaş da dahil biz de dahiliz, antrenör farkından. Galatasaray da çok iyi transfer yaptı" diye konuştu.

"TAKIM KÖTÜ GİDERSE OLAĞANÜSTÜ KONGRE OLUR"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl şampiyonluk sözü verdiğini belirten Şen, şöyle devam etti: "Vaatler var ortada. Başkan 3 yıl şampiyonluk sözü etti. Biz de başkana inanan bir taraftar grubu olduğumuz için vaadi cebe koyduk rahat oturuyoruz. Bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması, özellikle ilk devrede, 10. haftadaki Galatasaray maçından sonra Galatasaray önde olur, biz geçen seneki gibi kötü gidersek, olağanüstü kongreye gidilir. İlk defa Aziz Yıldırım'ın yönetim yıllarında olağanüstü kongre olur. Çünkü tribünlerle başkan arasındaki o zıtlaşma halledilmediği gibi, fiyat artırmasına gittiler. Biletlerde çok yanlış oldu. Yani Fenerbahçe taraftarının gönlü kırık. Taraftarların kırık gönlünü düzeltmek için her hafta sonu maçların kazanılması lazım."

ALİ ŞEN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Fenerbahçe taraftarı oldukları öğrenilen Hatice Hataylı ve damat Fahir Han, nikah töreninin yapıldığı otele üzerinde Fenerbahçe bayrağı olan bir tekneden bindikleri zodyak botla geldiler. Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'ın kıydığı nikahta, damat Fahir Han'ın nikah şahitliğini Ali Şen yaptı.

Davetlilere kokteyl ve yemek verildiği gecede havai fişek gösterisi de yapıldı. Geceye aralarında İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörlerinden Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'un da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

16.08.2009
Kaynak : AA

Eeee Doğru Aziz i Vallaha Koltuğundan Ederler .

Bence 10.Hafta dan sonra önde oLamıcakLar!
Lige güzeL başLadıLar ama bence bu sezon şampiyon oLacağız!
OnLarın Hücumu iyi ise bizimde defansımız iyi!

Şu Lafa çok inanırım!

Atak Maç Kazandırır defans kupa kazandırır :goz:

Ne kongresi Fenerbahçe 3 yıl üst üste şampiyon olacak daha :hhmanD:hhmanD

azizi sonunda gönderirler o takımdan bu sene fenerbahçe hiçbişey yapamıycak :D

Şu Fb'nin 25 Senedir alamadığı Türkiye Kupasını'da kazandırır mı ?
:durdurun

Neyse Ali Sen ( :hhmanD ) doğru söylemiş .
Ahmet Çakar'da aynısını diyor .
Görünen köyde kılavuz istemez .
Bu sezon sonu ya Aziz Yıldırım yada Adnan Polat gider .
3 Sene üst üste Lig şampiyonluğu Sözü vermiş bir adam var sonuçta
Ali Şen sotede bekliyor zaten Yıllardır - Sözde Kankasını - indiremedi tahtından

Kötü sonuçlar yada ligteki Konum bu süreci hızlandırır .
Ligi izleyip görücez hangi başkanın gidip hangisinin kalacağını

Şu Lafa çok inanırım!

Kanka Ben Bu Düşüncede DeğiLim, O SöyLediğin OLay Eskidendi =) Yani Eskinin Bir ALmanya, Bir İtaLya Bu Tarz Oyun SistemLeriyLe İşi GötürüyorLardı, Ama Şimdiye Baktığımızda Bir Manu Bir Barca Artık Dünya FutboLu Değişiyor, Takım Oyunu Oynadıktan Sonra Hücumun Veya Defansın Bir Esprisi KaLmıyor, Sonuçta Bir Barca Bir Manu Bugün Kapanıp Tek GoL Atıp Yatma MantaLitesiyLe OynamıyorLar, Ben Bu Düşüncenin TotaL FutboLa Uyduğunu Düşünmüyorum =)

Sezon Sonunda Da Kazanan Kim OLacak Görücez Zaten Hep BirLikte =) Şampiyon OLacağımıza OLan İnancım Tam =)

Kanka Ben Bu Düşüncede DeğiLim, O SöyLediğin OLay Eskidendi =) Yani Eskinin Bir ALmanya, Bir İtaLya Bu Tarz Oyun SistemLeriyLe İşi GötürüyorLardı, Ama Şimdiye Baktığımızda Bir Manu Bir Barca Artık Dünya FutboLu Değişiyor, Takım Oyunu Oynadıktan Sonra Hücumun Veya Defansın Bir Esprisi KaLmıyor, Sonuçta Bir Barca Bir Manu Bugün Kapanıp Tek GoL Atıp Yatma MantaLitesiyLe OynamıyorLar, Ben Bu Düşüncenin TotaL FutboLa Uyduğunu Düşünmüyorum =)

Sezon Sonunda Da Kazanan Kim OLacak Görücez Zaten Hep BirLikte =) Şampiyon OLacağımıza OLan İnancım Tam =)

Kanka defanstan kastım kapanmak değiL!
Defansın sağLam oLması.Manu defansı ferdinand vidic ikiLisinde oLusuyor!
Barca defansı PuyoL Marques pique gibi adamLardan oLusuyor!
BöyLe sağLamn defansLarı ve iLeride Messi RonaLdo gibi adamLarıyLa.Rahatca hücum yapıyorlar!GözLeri arkada değiL.Az adamLa yakaLansa biLe o az adam sağLam adamLar! Demek istediğim bu !

Tahminim ce 10.Haftaya kadar fb gs kafa kafa ya gider!
10 . hafta kadıköyde FB-GS macı war fener aLır GS dağıLır!

Benimde takıma Aykut Hocaya ve Daum'a inancım Tam!

Avrupa Liginden çok birşey bekLemiyorum ama Ligi Şampiyon bitireceğiz!

Kanka defanstan kastım kapanmak değiL!
Defansın sağLam oLması.Manu defansı ferdinand vidic ikiLisinde oLusuyor!
Barca defansı PuyoL Marques pique gibi adamLardan oLusuyor!
BöyLe sağLamn defansLarı ve iLeride Messi RonaLdo gibi adamLarıyLa.Rahatca hücum yapıyorlar!GözLeri arkada değiL.Az adamLa yakaLansa biLe o az adam sağLam adamLar! Demek istediğim bu !

Tahminim ce 10.Haftaya kadar fb gs kafa kafa ya gider!
10 . hafta kadıköyde FB-GS macı war fener aLır GS dağıLır!

Benimde takıma Aykut Hocaya ve Daum'a inancım Tam!

Avrupa Liginden çok birşey bekLemiyorum ama Ligi Şampiyon bitireceğiz!

Kanka Daha ELano Oynamadı Bu Takımda =) HaLdun 1 Transfer Daha YapabiLecekLerini SöyLüyor =) Takımda Bu Sene Ne Skibbe Gibi MaL Bir Teknik Direktör Var, Ne LincoLn Gibi Takımın İçini Karıştıcı Bir Mixer Var, Ne De Başıbuyruk Çocuksu Bir Arda Var, Arda Artık Daha AkLıbaşında Ve AkıLLı, MüLayim Hareket Ediyor, Teknik Direktör Rijkaard'ın Takım Üzerindeki Otoritesi Ve OyuncuLarın Ona OLan HayranLığı Su Götürmez, Bu Seneyi Geçen SeneyLe AnaLiz EtmeyeLim, Tmm Kadıköy'de Bir Maçımız Var SizinLe, O Maç Oynanmadan Bir Görüş BeLirtmek Zor Ama Takım 10. Haftaya Rijkaard'ın ManteLitesine Daha Da Ayak Uydurmuş, Takım Daha Da Oturmuş OLacak, O Maçta Puan Kaybında BiLe Takımın DağıLacağı Kanaatinde DeğiLim, Zaten Bunu Hep BirLikte Göreceğiz Sezon Sonunda, Derbi Maçına GeLecek OLursak, Zaten Uzun SeneLerdir Maç Kazanamıyoruz Bizim Açımızdan Bir Stres Baskı Yok, AsıL Bu Durum Fenerbahçe Üzerinde Baski Unsuru Yaratacaktır =) ÖzeLLikLe De GaLatasaray'a Kadıköy'deki Derbide Son YıLLarda Maçı Kazanacağı Konusunda Bu Kadar Çok Güvendiğimi HatırLamıyorum =)

Bunu Da Derbide Hep BirLikte Görücez Zaten =) İçim Son Derece Rahat Bu Sene O Açıdan =)

Şu Lafa çok inanırım!

Atak maç kazandırırsa bizde tüm maçları kazanırız. Tüm maçları kazanırsak kupayıda alırız. Saçma bir söz :)

Galatasaray Tüm zamanların en iyi kadrosunu kurup en iyi hocayı başlarına koydu

sanırım Fenerliler bu sene gıptayla izleyecek Galatasarayı

Galatasaray Tüm zamanların en iyi kadrosunu kurup en iyi hocayı başlarına koydu

sanırım Fenerliler bu sene gıptayla izleyecek Galatasarayı

Fenerbahçe gıptayla izlerse diğer takımlar salyalar akıtarak izler bunu kimse unutmasın.

Daha ligin 2. haftasında böyle konuşmalar yapmak saçma geliyo.

iyi başlamak birşey ifade etmiyo sezonun sonunu getirmek önemli.

Galatasaray'ın o defansla canı çok yanar 2 haftada yenilen 3 gol var atılan 7 gole karşılık.

Yarın sağlam bi takım çıksın karşılarına affetmez saydıırır.

Bu sene birinciyle ikinciliği Fenerbahçe-Galatasaray paylaşır.Arkadan gelende kendini başarılı sayarsa 3.olur.Görünen köy bundan ibaret.

Kimse alınmasın gücenmesin.

Yeni transferler çok iyi hoş ama Lincoln olayına dönmezler umarım.

Her taraftar kendi takımına bakarak yorum yapar bu bir gerçek. Bu sene hiç olmadığım kadar ümitliyim takımımızdan. Fenerbahçe'liler bile takımdaki uyumu inkar edemez. Sahadaki güzel oynuyo mutlu çıkıyo oyundan giren adamda çok güzel oynamaya devam ediyo. Kimsenin yeri garanti olmadığından bu böyle. 10. Haftadaki maç normal bi maç olmıcak. Tarihimizdeki belkide en iyi kadroyla çıkıcaz Kadıköy'e . Baskı kesinlikle bizde değil Fenerbah'çede olucak. Bizim Kadıköyde'ki maçı kazanmamamız için hiçbir neden yok . Defans sorununuda halledicektir Galatasaray buna eminim. İlerisinde hiçbir sorun yok zaten. Türkiyenin EN İYİ hücum hattına sahibiz ve arka bölgede düzenlendiği takdirde kongreye giden taraf çok büyük bi laf etmiş olan Aziz Yıldırım olacaktır. 3 sene üst üste Fenerbahçe şampiyon olamayınca Aziz Yıldırım bu sefer nasıl bi söz verip çıkıcak işin içinden merak ediyorum ...

Bizim Kadıköyde'ki maçı kazanmamamız için hiçbir neden yok

Kadıköy'deki her derbiden önce aynı laf :D

Hasan Şaş'ta 6-0 lık maçın devre arasında ''bişey yok abi ya,bişey yaptıkları yok diyodu'' :gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Ayrıca biz niye baskı altında olalım,10 senedir galip gelemeyen sizsiniz.Hiç heves yapmayın

Tanıdık,Tanıyoruz,Tanıyacağız :goz:

Fenerbahçe en ölü zamanında Galatasaray UEFA yı kazandığı sene bile yendi.O yüzden kimse fazla heveslenmesin.Fenerin ölüsü bile yetiyo Galatasaraya :D

Geri