"G.Saray'ı yener arayı açarız"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
"G.Saray'ı yener arayı açarız"

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Christoph Daum oyuncuları ile yaptığı toplantıda Galatasaray derbisine kadar puan kaybı istemediğini söyledi.

Alman Hocanın Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor maçlarını kazandıkları takdirde derbi maçına puan farkı ile çıkabileceklerini ve yine galibiyet elde etmeleri halinde zirve yarışında çok avantajlı konuma geçebileceklerini söylediği öğrenildi. Daum, Galatasaray'ın derbiye kadar puan kaybedeceğine inandığını da bildirdi.

Teknik Direktör Daum'un, Antalyaspor maçı öncesinde yabancı sınırlaması nedeniyle kuracağı kadro konusunda henüz karar veremediği ifade edildi. Büyükşehir Belediyespor maçında kulübeye çektiği Roberto Carlos'un bu konudaki rahatsızliğini bildirmesinden sonra Daum'un değişik alternetiflere de yöneldiği öğrenildi.

Sarı lacivertlilerde Önder'in sakatlığını atlatması ile seçenekleri çoğalan Daum, dünkü çalışmada defansta bu futbolcuyla Bilica'yı denedi. Bu kez de Lugano ilk onbirin dışında kaldı.

Christian, Alex, Güiza ve Santos dörtlüsünden de kolay kolay vazgeçmeyeceği bilinen Chirstoph Daum'un, Antalya deplasmanında yapacağı tercih merakla bekleniyor. Alman Hoca'nın kulübede tutacağı 2. yabancının yine Deivid olmasına da kesin gözü ile bakılıyor.

Kaynak

geçen yılki derbi maçı gibi olmasında şu saç saça baş başa olan.. semih lugano arda ve diğerlerinin baş roluünü paylaştığı

yine daha iyiyiz yine yeniliriz felsefesi ile saha çıkmadık hiç ama son iki maçtaki şans faktörü yanınızda olmaya devam ederse biz oynarız siz yenersiniz; yok şans faktörü bize dönerse, günümüzde olursak hem yazarız hem oynarız hem de yönetiriz.. )) Tabii Daum takımın başında olarak bu şekilde konuşmak zorunda.. umutsuz mu konuşsun adam.. haber için teşekkürler

Ben onu bunu bilmem.

Her zaman dostluk kazansın. Tabi hala kaldıysa.

GS fener maçlarında her zaman iyi futbol oynayan GALATASARAY sonuca giden fenerbahçe.Ama bu psikolokimen bir olay.Artık durumlar farklı psikolojikmen etkilelene futbolcu yok.Bizim avrupalı futbolcularımız bu maçı alır.

Artık devir GALALATASARAY devri.Saraçoğlunda feneriN yenilmezliği bitecek ve GALATASARAY BAYRAĞINI DİKECEĞİZ.

GS fener maçlarında her zaman iyi futbol oynayan GALATASARAY sonuca giden fenerbahçe.Ama bu psikolokimen bir olay.Artık durumlar farklı psikolojikmen etkilelene futbolcu yok.Bizim avrupalı futbolcularımız bu maçı alır.

Artık devir GALALATASARAY devri.Saraçoğlunda feneriz yenilmezliği bitecek ve GALATASARAY BAYRAĞINI DİKECEĞİZ.

inanarakmı söyledin :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Ben her söylediğimin arkasındayım.Soruya bak inanarak mı söyledin.

GS saraçoğlunda fb yi yenmesse bir daha bu siteye girmem sana bu kadar söyleyeyim.

Ya akıl var mantık var.Bu GS eski GS değil.Gelene geçene 3-5 atıyoruz.Sıra fenerde bunlarada 7 atarız.Sanki saraçoğlu çok şey bi yer.Bizim futbolcuları yınlamaz bile.Oraya da GS bayrağını dikeriz.

2.Souness Vakası Olur

Ya akıl var mantık var.Bu GS eski GS değil.Gelene geçene 3-5 atıyoruz.Sıra fenerde bunlarada 7 atarız.Sanki saraçoğlu çok şey bi yer.Bizim futbolcuları yınlamaz bile.Oraya da GS bayrağını dikeriz.

2.Souness Vakası Olur

tamam dostum sakin oL
bi şey diyen yok ayrıca Fenerbahçe bölümü buRası Galatasaray bölümünde söyle bunları bence daha uygun oLur ama kendin bilirsin___

tamam dostum sakin oL
bi şey diyen yok ayrıca Fenerbahçe bölümü buRası Galatasaray bölümünde söyle bunları bence daha uygun oLur ama kendin bilirsin___

Sakinim kardeş saolsın.

Haklısın herkes kendi çöplüğünde öter burası bize göre değil.Bize kralların yanı yakışır.

ultrAslan*Ugur

Sakinim kardeş saolsın.

Haklısın herkes kendi çöplüğünde öter burası bize göre değil.Bize kralların yanı yakışır.

ultrAslan*Ugur

4 hafta sonra göreceğiz bakalım
her zaman olandan farklı bişey olmayacak, sadece gol adedi değişik olur o kadar :)

Evet 4 hafta sonra görüşecez.İnşallah güzel futbol oynanır ve İnşallah biz yeneriz rakip takıma başarılar diyecem ama diyemiyorum:durdurun

Evet 4 hafta sonra görüşecez.İnşallah güzel futbol oynanır ve İnşallah biz yeneriz rakip takıma başarılar diyecem ama diyemiyorum:durdurun

Dai olayı yokuşa sürme yoksa senin siteye girmene gerek kalmadan ban yiyeceksin :durdurun

Maça gelince... 4 hafta sonra yıllardır özlem duyduğumuz galibiyet hasretine son vereceğiz. Fenerbahceli arkadaşlar yine ortalıktalar 'bunlar hep yenceklerini söylüyo ama hep koyuyoruz' diye. Haklısınız biz hep yenmek istedik taraftar olarak ama 8 senedir boynu bükük ayrılıyoruz. Ama Daum bunu dediyse kesin bi olay vardır bu işte. Şu an Fenerbahçe bu oyunla taktik vs şu bu Galatasaray'a gol atabilir ama YENEMEZ. Buna %100 garanti verebilirim. Eskiden Saraçoğlu'nda psikolojik baskı altına alarak galip geldiniz çoğu kez. Hakemler o kadar ürkek çıkıyordu ki maça bizim lehimize gol,faul ya da kart gösteremiyordu. Gösterse bilirdi ki çıkışta görecek babayı. Bizim futbolcular da baskı altında olurdu.

P'hinaikos maçına bakalım. Taraftar Yunan , biz Türk. Yani bizim ezeli rekabetimizden daha da nefret içeren bir durum. Taraftarı aldırmadan paşalar gibi 3-1 yendik. Yani eğer o stadda bunu yapabilmişsek Saraçoğlu'nda da hayli hayli yapabilmemiz gerek. Yukarda arkadaş demiş Galatasaray eski Galatasaray değil diye.Haklı.Eski biz gol yiyince arkaya yaslanır panik olur atağa çıkarken top kaybederdi. Çoğaltılabilir bunlar. Ama şimdi Rijkaard öyle bişey kurdu ki 1-0 gerideyken 4-1 öne geçiyoruz.

Sonuç olarak Fenerbahçeli arkadaşlara takımlarına fazla güvenmemelerini ve alışılmışlığın dışında olay görürlerse önceden hazırlıklı olmalarını tavsiye ediyorum.

Maç Sonucu Tahminim (4 hafta önce)

Galatasaray : 4 - 2 : Fenerbahçe
yada 4-1 :durdurun:durdurun

geçen sene bu sene de yenemezsek Kadıköy'den umudumu kesicem demiştim evet ama bu sene bu kadar güzeL bi kadro kuracağımızı nereden biLebiLrdim ki?
defansta basit hataLar yapmazsak,bu sefer gaLip geLen biz oLacağız.. ;)

Geri