G.Saray'ı Yıkan Adam!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Taner Gülleri, attığı 4 golle Kocaelispor'un galibiyetinde başrolü oynadı.

130073.jpg

Kocaelispor, Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı 5-2 yenerken, Taner Gülleri attığı 4 golle takımının galibiyetinde başrolü oynayan oyuncu oldu. Ligin ilk yarısında 4 büyüklerle oynadığı maçlarda gol atma başarısını gösteren Taner, ligin 2. yarısına da çok iyi başladı.

Tecrübeli golcü Sami Yen'de oynanan maçlarda attığı 4 golle sarı-kırmızılı takımı yıkan isim oldu.

Taner maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bu galibiyet bizim adımıza çok önemliydi çünkü rakiplerimiz bu hafta kazanmıştı. Çok şükür biz de kazandık. Bunun yanında benim de 4 gol atmam benim açımdan iyi oldu. Galatasaray'ı Ali Sami Yen Stadı'nda yendiğimiz için çok mutluyuz. Şükürler olsun ki Galatasaray'a yine gol attım. Hafta içi Çocuk Esirgeme Kurumu'nu ziyaret etmiştim ve orada çocuklarla görüşmüştüm. Onlara söz vermiştim gol atacağım için ve bu golleri onlara armağan ediyorum. Kocaelispor'u ligde tutmak zorundayız. Çok iyi bir taraftar ve kentimiz var. Kocaelispor'u bu duruma biz getirdik, çıkartacak olan da bizleriz" şeklinde konuştu.

Haberturk

Taner = Arda,Varoş,KeweLL,Nonda..Hepsine BedeL =)

valla ben gs liyim ama bu akşam hakkaten duman olduk :) tanere tbrkler böyle yetenekler lazım 3 büyüklerede...

eeffferin çocuğaaa:)) tbrk etmek gerek..

En başından söyledik bu kadro güzel bir kadro ama bukadar deneyimsiz bir hoca bu kadroyu kaldıramaz diye
geçte olsa anlaşıldı ama belki bir sezon gitti umarım uefada yolumuza devam eder kadıköyde final oynarız umarım.

taner dediğiniz adam 33 yaşına gelmiş adamın yeteneği belliydi adana demirspordada oynarken izledim şöyle bi topçu büyük bi takımda futbol oyanayamadan bırakcak maalesef... gerçekten üzücü...

heLaL oLsun.. yıLLardır takip ederim ben de taneri.. hem yetenekLi hem de karakterLi topçu..
tebrikLer..

Helal olsun... Diyecek başka birşey yok =)

tamam ii bi futbolcu olabilir ama o kadar kim bos kalsa aynı golleri atabileeceğine inanıorum tıpki bizim barosun karsı karsıya kacırıp bi de yetmeyip penaltı kacırdığı gibii... :D

Geri