G.Kore' de Çocuk Olmak

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Güney Kore’de okul dönemindeki çocuklar, yaz tatillerini askeri kamplara katılarak geçiriyorlar. Başkent Seul’un güney-batısındaki Daebu adasında bulunan ve emekli deniz subaylarının eğitim verdiği Cheongryong Eğitim Kampı da bunlardan biri.

guneykore-egitim.jpg

Kampta, 156 çocuk 3 gün boyunca hem fiziksel hem de ruhsal yönden güçlendirilmek adına eğitime tabi tutuluyor. Amaç; kendilerini daha iyi koruyabilmek...

guneykore-egitim%20(1).jpg

Uzak Doğu'da bunun gibi çok fazla kamp var. Güney Kore’de askerlik zorunlu ve ülke vatandaşları 2 yıl askerlik hizmeti vermek zorunda.

guneykore-egitim%20(2).jpg

Kampta, çocuklar zor şartlar altında eğitim alıyorlar. Tazyikli su da eğitimin bir parçası.

guneykore-egitim%20(3).jpg

guneykore-egitim%20(4).jpg

guneykore-egitim%20(5).jpg

guneykore-egitim%20(6).jpg

guneykore-egitim%20(7).jpg

guneykore-egitim%20(8).jpg

guneykore-egitim%20(9).jpg

10 numara aslında bizim kızlarada bi kaç el ateş etmeyi öğretmek lazım şimdi kızlarımız silah yerine başka şey tutma merakındalar.

10 numara aslında bizim kızlarada bi kaç el ateş etmeyi öğretmek lazım şimdi kızlarımız silah yerine başka şey tutma merakındalar.

Kızlarımız dediğin doğruda erkeklerde var onlarıda unutma ülkemizin gençleri erkekli kızlı azmış ve çığırından çıkmış durumda Genel olarak söylüyorum.

Bır yandan iyi , bir yandan kötü bir uygulama..knedileri korumayı öğrenmelı ama çocuklar çocuk gibi yaşamalı çocukluğunu..

bu ınsan haklarını ıhlal eden bır sey..o yaştaki çoçukların bu amaça sokulması ılerde daha kotu sonuçlar doguracaktır..tamamen faşizan bır yaklasım ve dunya ne hale gıdıyor...

Geri