G.Birliği 1-3 G.Saray [Tek BaşLık][TSL 15.Hafta]

Defansta çok açık veriyoruz çook..
Mehmet Güven'de neyin nesi ya?

Yine süperdik nazar değmesin, fener kulağına kurşun ;);)

Я@SmUsSعN ™;3825200' Alıntı:
MİLAN BAROSSSSSSSSSSS :clap:clap:clap

ıddıa edıyorum kı turkıye sartlarında mılan baros ıyı bır golcu ama ben halen guvenemıyorum
umarım ben haksız cıkarım sonucta GUZiADAN cok cok ustun bır golcu
baros un yerıne ricardo olıvera yı cok ıstedım galatasaray camıasıda cok ıstedı ama mılan vermedı :melek​

ıddıa edıyorum kı turkıye sartlarında mılan baros ıyı bır golcu ama ben halen guvenemıyorum
umarım ben haksız cıkarım sonucta GUZiADAN cok cok ustun bır golcu
baros un yerıne ricardo olıvera yı cok ıstedım galatasaray camıasıda cok ıstedı ama mılan vermedı :melek​

yapma cnm milan baros denen adam saklatlanmadan once bi tevez kadar sağlamdı ve değer görüyordu ben sana söyliyeyim baros en fazla 2 yıl duracak iyice coşacak ve daha iyi bi takım alacak onu ve değerini gittikten sonra fazlasıyla anlayacağız

Lincoln coşmuş yine Helal Olsun Hepsine..........

rahat bir gaLibiyet..
ikinci yarı skorun verdiği rahatLıktan doğan bir yavaşLama vardı takımda ama ben bir şey söyLemek istiyorum..
MiLan Baros, 3 sarı kart görmesi gereken bu futboLcu yaLnızca 1 sarı kart görerek derbide oynayacak.. bu beni bir gaLatasarayLı oLarak rahatsız ediyor..
hadi hakem cezasını vermedi,kuLübün mutLaka bu adama ceza vermesi gerekiyor,iLeride başımızı ağrıtmaması için..

bu hafta olduğu gibi haftaya da en az 3 yapacağız

G.saray ı tebrik ederim ama hakem gercekten cok kötüydü G.saraya çok yardımı dokundu hep g.saray a yardım etti normalde baros yemişti kırmızıyı

Geri