G.BirLiği 1-0 F.Bahce [TSL 21.Hafta] [Tek BaşLık]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

13z0c5.jpg

Şanssızlık bitecek!

Turkcell Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçemiz, Ankara'dan 3 puanla dönmek istiyor.

Şanssızlık bitecek!

Ligde ilk yarıda Ankara'da yaptığı 2 maçı da kazanamayan ekibimiz, yarınki Gençlerbirliği maçında galibiyeti hedefliyor. Zemini suni çim olan Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ligin ilk yarısında yaptığı maçlarda Hacettepe'ye 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, Ankaragücü ile 0-0 berabere kalmıştı.

Bu arada, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe, aynı sahada karşılaştığı Ankaragücü'nü 1-0 yenmişti.

-LİGDE DEPLASMAN ŞANSSIZLIĞINI DA YENMEK İSTİYOR-

Fenerbahçe, bu sezon Turkcell Süper Lig'de deplasmanda istediği sonuçları alamıyor.

Deplasmanda yaptığı 9 maçta 4 yenilgi, 3 galibiyet, 2 beraberlik alan sarı-lacivertliler, rakip filelere 10 gol atıp, kalesinde 12 gol gördü.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında galip gelerek, deplasmanda şanssızlığını da yenmek istiyor.

-GÜİZA, SELÇUK, EDU VE JOSİCO YOK-

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Güiza, Selçuk, Edu, Josico ve Abdülkadir, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Geçen hafta kırmızı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Gökhan Gönül ise bu hafta takımındaki yerini alabilecek.

Fenerbahçemizin yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deniz, Emre, Deivid, Alex, Uğur (Vederson), Semih

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Fenerbahçe, bu akşam yapacağı idmanın ardından, saat 21.30'da Ankara'ya gidecek.
Kaynak: Anadolu Ajansı​

Artık maç öncesi Kesin konusmuyorum.
Ama tabiki güvenim sonsuz

İnşallah aLırız !​

Çok Erken AttıLar GoLü

Skoru KorurLar İnşaLLah =)

haydi gençler haydi gençler haydi... 1-0 olsun gbirliğinin olsun...

saka gibi :saskin fenerdemi tokat yedi = (

golü erken atmış gençlerbirliği, fenerbahçe duran top filan cevap verir gibime geliyo..

fener çok kötü oynuyor özellikle Deniz.. Mlasef Adaşım...

denizin yerine kazım girmeli..

GençlerBirliğine helal olsun vallahi.. Maçın 90 Dk.'sını izledim.. MAçın %80'inde baskın taraf G.Birliğiydi. Fenerbahçe sadece Golü yedikten sonra 30-45 dk.ları arası baskı kurdu.. Ancak Samet Aybaba devre arası takımı iyi organize etmiş ki 2. yarı fener top bile oynayamadı üstüne gençler 4-5 %100 gol pozisyonu kaçırdı..

Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, gençlerbirliğinide haklı galibiyetinden ötürü yürekten kutlıyorum..

ne demişler...bu fener adamı deli eder.....:)

Bu OyuncuLarın İçi Geçmiş Kardeşim Artık Değiştireceksin KompLe...

ALex Efendi BeLediye Maçından Sonra Soyunma Odasından KaLayı Yedi Başkandan Sonraki Hacettepe Maçında AsLan KesiLdi, Tabi Hacettepe'ye 7 Atınca Herkesten Bi Poh Poh Hadi AsLanLarım Siz Koçsunuz Şusunuz Busunuz VerdiLer Gazı VerdiLer Gazı, ALex Ve Diğer EfendiLer Bi RahatLadı Gevşedi Bu Maçta BöyLe OLdu...

BöyLe OLmaz FutboLcu Dediğin BöyLe OLmaz Ben Bunu Der Bunu SöyLerim, Canı İstediği Zaman Azarı Yiyince Çık AsLanLar Gibi Oyna PohPohLanınca Oynama SaLLa BöyLe FutboLcuLuk Ve ProfesyoneLLik FiLam OLmaz ALex Git Sen Kumda Oyna...

İyi oldu iyi lig kızışmaya başladı. sivas da yenilirse tam olur. üst sıralar birbirine girer :)

fenerbahçenin bu sene şampiyon olacağına başkandan malzemecisine kadar kimsenin inancı kalmamıştır bu açık seçik ortadadır trabzonun yenildiği bi haftada ortaya hiçbir mücadele koymadan kaybetmek çok acı verici gerçekten

bence fenerbahçenin tek bi hedefi olması lazım bu sene türkiye kupası çünkü fenerbahçenin sezon sonunda avrupaya gidebilmesinin tek yolu türkiye kupasıdır aksi halde fb seneye avrupayada gidemez

umarım sezon sonunda aziz yıldırım ve aragones belası bu kulüpten el ele kol kola beraber giderler

Geri