G.Antep B. 1-0 BJK [ZTK Grup Maçları]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
19200208.png

Futbol takımımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Perşembe günü oynayacağı
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında dün akşam Kasımpaşa'yı Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırlayan Siyah-Beyazlılarımız, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçlarına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başlayacak.

Kupada B Grubu'nda mücadele eden Takımımız, 11 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak olan bu mücadelenin hazırlıklarına basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen Ekrem Dağ, Sivok ve Ferrari katılmadı.

Rıdvan Şimşek, Nobre ve Zapotocny ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Takım halinde yapılan koşuların ardından Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncularımız antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcularımız ise, önce pas çalışması ve ardından da dar alan çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Takımımız, hazırlıklarını yarın (10 Kasım) basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Futbol takımımız, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında bu akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak.

Siyah-Beyazlılarımız, B Grubu’nda Konya Torku Şekerspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Trabzonspor’la eşleşmişti.

Takımımız, grubundaki ilk karşılaşmasını bu akşam (11 Kasım) Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda yapacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi İlker Meral yönetecek.

Grubumuzdaki diğer maçında ise Konya Torku Şekerspor, Manisaspor’u 2-1 mağlup etti.

Takımımız Gaziantep’te

Futbol takımımız, Gaziantep'e ulaştı. Siyah-Beyazlılarımızı bir grup taraftarımız karşıladı.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla sabah saatlerinde Gaziantep'e hareket eden kafilemiz bu şehre ulaştı ve konaklayacağı otele yerleşti.

17 futbolcumuzun yer aldığı kafilemizde Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu ile Genel Müdürümüz Murat Ülgen de bulunuyor.

Takımımız, bu akşam saat 20.00'de Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçının ardından yine özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.

medya.php

medya.php

medya.php

Fatih Tekke'yi sildi sanırım Schuster.
Kazanırız diye düşünüyorum
Başarılar Beşiktaş

beyler maci trt verecek mi besiktasimiza basarilar umarim bi aksilik olmaz

BEŞİKTAŞ:Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Michael Fink, Ricardo Quaresma, Nihat Kahveci, Roberto Hilbert, Bobo, Rodrigo Tabata, Necip Uysal, İbrahim Toraman ve Ersan Gülüm

..єЯDєM..;5209739' Alıntı:
BEŞİKTAŞ:Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Michael Fink, Ricardo Quaresma, Nihat Kahveci, Roberto Hilbert, Bobo, Rodrigo Tabata, Necip Uysal, İbrahim Toraman ve Ersan Gülüm

Sırf Kuarejma var diye izlicem maçı ::lol:

Saha da 11 tane kurbanlık mal var

bjk yi hiç böyle kötü görmemiştim bir fenerli olarak schuster ın allah yardımcısı olsun

Rezalet.
başka hiç bir şey demiyorum.

bravo Beşiktaş tebrikler..maşallah diyim de nazar değmesin size..:mad:

Rijkaard'dır, Schuster'dir, Aragones'tir, DeL Bosque'dir bu tip adamlar bizim ülkeye uymuyor. Schuster'de yolcu. Zaten bu tip adamlar ülkeye neden getirilir ki? Sanki 5 sene takımların başında kalıp, takımlarda bir sistem yerleştirip, takımları yapılandıracaklar, Peeehhh... Neyse Geçmiş OLsun...

Rijkaard'dır, Schuster'dir, Aragones'tir, DeL Bosque'dir bu tip adamlar bizim ülkeye uymuyor. Schuster'de yolcu. Zaten bu tip adamlar ülkeye neden getirilir ki? Sanki 5 sene takımların başında kalıp, takımlarıda bir sistem yerleştirip, takımları yapılandıracaklar, Peeehhh... Neyse Geçmiş OLsun...

Türk Teknik adam lazım kanka Türk. Bizi bizden başkası anlamaz. ;)

Yüzüm kızardı resmen bugün, Bu takım ne yapıyor?

Bu beşiktaş ErtuğruL Sağlam'ı neden gönderdi hala anlamış değilim Schuster daha mı iyi ? yoksa Sistem mi kuramadı beşiktaş adına ?

schuster eşşeği kaybolmuş köylü gibi almış iki elinin arasına başını düşünüyor ? çok düşünme hoca 10 tane eşşek var al birini..
yani yazıktır ayıptır günahdır aldığınız paralara size verilen emeklere,size verilen sevgilere.. bi gidip siz yatın düşünün bu takımın topçuları mıyız diye ?

Sezon Başında buraya yazdığımız postları düşünüyorum da, bu kadar kısa zamanda bu kadar mı değişir? Birşeyler oluyor takım kazanma isteğini kaybetmiş. he geri verlien pasta kahroluyorum.

shuster kadar ertugrul saglama şans tanısaydılar sımdı quaresma ıle sampıyondu bjk belkıde...

Geri