...::: GüzeLLik Uykusu & KesiLen ßacak !!! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar

g3.jpg

g2.jpg

g1.jpg

wu16o7.jpg

mesajyazn.gif

recm.. Zinanın cezası, fiili işleyenin evli veya bekâr oluşuna, İslâmî emir ve yasaklarla yükümlü bulunup bulunmamasına göre kısımlara ayrılır. Dayak, taşla öldürme, sürgün ve İslâm devleti'nin koyacağı ta'zir cezası bunlar arasındadır.

Allah şeytandan korusun.. onun tuzaklarına düşürmesinn (((AMİN)))

_____:melek

ne alaka biri suçundan dolayo taşlanacak
diger resimlerse başka ülkelerden ceset resimleri
nasıl eşleştire biliyorsunuz

ne alaka biri suçundan dolayo taşlanacak
diger resimlerse başka ülkelerden ceset resimleri
nasıl eşleştire biliyorsunuz

Suçundan doLayı taşLanıyor evet ama Şerait Kanununa göre bunLar oLuyor..
NormaLde Bir hristiyan üLkesindede suçundan doLayı yoLda taşLanan bir kadın gördün mü sen !

Ayrıca ben güzeLLik uykusu derken mecaz anLamda dedim Onu..
Buraya güzeLLik Uykusuna yatan mankenLeri koyacak haLimiz Yok HerhaLde :goz:

bu şerita böle gösterenler kim biliyormusunuz bunlar ŞEYTANIN sağdan yaklaştığı insanlar.. taşlanmanın ve recm cezasını hükümleri var her gün insanlar taşlanmıyo hergün insanların elleri ayakları kesil mi yo.. madem böle bi resim verildi bu konularda bilgisi olmayanlara biraz anlatma ihtiyacı duydum yoksa herkes müslümlaığı çok ileride sadece dilde yaşacak..ve inların ben müslumanım deyip cennete gireceklerine inanacaklar.. amacım ne arapları ve başka milleti yüceltmek deil..

suudi arabistanda uyglanan recm.

hırsızlık
1_ bi insan hırsızlık yaparken yakanlığı zaman ona bunu kötü bi şey olduğu ve ne ihtiyacı giderileciği teminatı verilir, işi yoksa da iş temini yapılır.
2_eğer aynı insan bi daha hırsızlık yaparsa bu sefer sopa cezası verilip tekrar serbest bırakılır.
3_yine aynı insan tekrar hırsızlık yaparsa bu sefer bu insanın bu işi adet edindiği ve bu işibırakmacağına kanat gerilir . sonrada toplumun bu kötü huydan rızk bulmamalrı için önce bir eli kesilir.
Ve tekrar hırsızlık yaparsa bu sefer çapraz ayağı keslir.

recm (taşlayarak öldürmek)
bu iş için iki insanın birbiriliyle ilişki girip erkeğin cinsel organın kadının rahmine girmiş vaziyetteyken 4 kişi bizzat gözleriyele görmüş(bazı yerlerde 3 kişide olabiliyo) olmaları gerikiyo ki buna zina suçu densin..

cezası ise

ikisi bekar ise toplum içinde sopa cezası
ikisi evli ise recm
kadın tek evliyse gene recm
erkek evliyse onu tam bilmiyorum ...

sizce söleyin burda yanlış olan ney ?

recm.. Zinanın cezası, fiili işleyenin evli veya bekâr oluşuna, İslâmî emir ve yasaklarla yükümlü bulunup bulunmamasına göre kısımlara ayrılır. Dayak, taşla öldürme, sürgün ve İslâm devleti'nin koyacağı ta'zir cezası bunlar arasındadır.

Allah şeytandan korusun.. onun tuzaklarına düşürmesinn (((AMİN)))

_____:melek

İslam Devletinin kurucusu güzel dinimizin peygamberi Allah'ın habibi hangi kadına dayak atmış,hangi kadını taşla öldürmüş? şeriatmış o ancan iran gibi barbarların suudi krallığının uydurması zorbalığa islama uygun yaşamak diyorlar

Konuda 2'Li Tartışmaya girmek Yasaktır.
Bu iLk uyarınız.Devamı haLinde Ceza aLırsınız baberiniz oLsun ArkadaşLar.
Eğer bir probLem Varsa ÖzeL MesajLa haLLedebiLirsiniz Ortamı Germeyin !

yok tartışmıyorum ama çok üzülüyorum inanın.. gençler bakayıyorum kahrolsun şeriat.. demelri yokmu inannın beni çok üzüyo ama şeriatın anlamını bile bilmeyen gençler neden böle yapıyo ne oluyoda herkes böle soğuk duruyo..

ŞERİAT DEMEK ALLAHIN KOYDUĞU KANUNLARDIR..
mesela namaz kılmak oruç tutmak bi emirdir yani şeriattır. bu toplum ki islamla buralara kadar gelmiş çok savaşlarını ise imanı ile kazanmıştır..

herkesten rica ediyorum ağzımızdan çıkanları bilelim ve şu bi gerçekki çoğu bilmeden imansız gidebilir. gider demiyorum . teşekkür edrim

tabi kimsse kahrolsun şeriat demedide bazen televizyonda görünce aklıma geldi yoksa burda böle bi şey diyen yok yanlış anlaşılmasın ...

yorum yok............
emeğine sağlık.

Arkadaşlar insan ne suç işlerse işlesin ceza vermek bize düşmez bizi aşar yukarda ALLAH var çünkü

şeriatı tartısabılecegınız bolum burası degıldır.
tartısmanıza pm atarak devam edın.
bu son uyarıdır tekrarı halınde ceza alacaksını.
mesajlarınız sılınmıstır.

3 ü eceliyle ensondakıda insan eliyle ölüyo ha diyeceksınızkı en sondakının sucuvardı bilemeyız ama o eceliyle ölmüyor....

şeriat kelimesi sözde dincilerin ağzına sakız olmuş.Din,şeriat vs okadar basit konular değil arkadaşlar.ama maalesef ülkemizde belli bir zümre sözde dindar olarak inancın arkasına saklanarak her b..ku yiyor.etraftan görenlerde işte din işte şeriatı savunan insanlar vs. laflar ediyor.lütfen aldatmacalara gelmeyin.

Geri