Güzel sanatlardan "Karakalem" paylaşım platformu

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Part II =) birleştirmeseniz konuları daha iyi olur=)

Benim gibi GSF ye hazırlananlar yada bu işle uraşanların hem çalışma hemde bilgilerini paylaşmak için ayrı bi bölüm olsa güzel olurdu.Güzel sanatlar bölümü var ve orda karakalem resimleri verilmekte.Böyle bir bölüm açılsa ve makaleler çalışmalar sunulsa güzel olurdu.Güzel sanatlara hazırlanan biri olarak bu bölüme ben bakabilirdim şahsen.

Karakalem hakkında taslaklar,çizim metodları,örnekler..Güzel sanatlar bölümünde çok güzel paylaşımlar var ve bence bunlar bakıldıktan sonra güme gidiyor.Öğrenmek için kullanılabilirdi.Anlatmak istediğimi anladınız bence=)

Yorumlarınızı bekliyorum.

dostum ben senelerdır hem lise hemde üniversite olarak güzel sanatlarda okuyorum ana branşım resm ama senelerdır davul'da calıyorum eger yardımcı olmamı ıstersen msn adresımı vereyım sana bana mesaj at yeter eyw.

dostum ben senelerdır hem lise hemde üniversite olarak güzel sanatlarda okuyorum ana branşım resm ama senelerdır davul'da calıyorum eger yardımcı olmamı ıstersen msn adresımı vereyım sana bana mesaj at yeter eyw.

Kardeş düşüncen için sağol Allah razı olsun DA Davulun konumuzla ne ilgisi var ben onu çıkaramadım:S

bir ara sabit başlıkta karakalem çalışmaları ile ilgili bir konu vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

olabilir aslında bu işle ilgilenenlerin (profesyonel ve ya amatör) bir şeyler öğrenebilecekleri öğretebilecekleri örnekleri görebilecekleri bir yer güzel olabilir.

Sabitte bir ara şerife isimli arkadasımızın calısmaları vardı ..
Ama herkes kendi eserlerini sabit baslığa degiLde yeni konu acarak belirtiyor.
Güzel Sanatlar bölümü suan itibariyle 22 sayfadan ibaret.
Karakalem diye aratsanız 7-8 konu filan cıkar.

yani demek istedigim ayrı bir bölüme ihtiyac yok. ama bir kac arkadas biz paylasımlarımızı
tek baslık altından yapıcaz, bilgilerimizi orada paylasmak istiyoruz diyorlarsa sabit bir baslık
acmamiz mümkündür..

Geç mesajım için kusura bakmayın.
Benim düşüncem böyle bir bölüm olsa daha çok şey paylaşılabilirdi.
Örneğin bir gün konu açılır"Çizimde Görme pratikleri" diğer "çizimde karşılaştırma pratikleri" sonra "Çizgi gelişimi" hakkında olur "anatomi" hakkında pratik çizimler olurdu yani anlatmak istediğim çizimde sabit konu ile anlatıcaklardan çok daha fazla şey var.

Geri