güzel fıkralar

OnUr_23

New member
Reaction score
0
1-Alman fizikçiler yerin 100 metre altinda bakir tel bulduklarini,bunun ise atalarinin bundan 1000 yil öncesinde telefon sebekelerinin oldugunu kanitladigini duyurdular.Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manset.Amerikan bilim adamlari yerin 200 metre altinda 2000 yil oncesine ait fiber optik hatlar bulduklarini, bunun ise, amerikan toplumunun Almanlardan 1000 yil öncesinde gelismis digital haberlesme sistemleri oldugunu söylediler.Bir hafta sonra Türk gazetelerinde yeni bir manset. Türk bilim adamlari yerin 500 metre altina kadar kazdiklarini ve hiçbirsey bulamadiklarini, bunun ise atalarinin 5000 yil öncesinde mobil telefon ve kablosuz iletisim sistemlerine sahip olduklari sonucuna vardilar....

2-Feministler toplanip bir karar almislar. Demisler ki: Gidip kocamiza diyecegiz ki, "Bundan sonra kendi bulasigini, çamasirini kendin yikacaksin. Ben artik karismayacagim." Neyse orada bizi Türk bir kadin da varmis tabii. Karari sirtlamis memlekete dönmüs. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplanti yapmislar. Baskanlari alinan en son kararin uygulama sonuçlarin sormus. Alman Kadin: Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis. Fransiz Kadin:Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis. Sonra sira bizim Türk kadina gelmis: Aldigimiz karar icabi gidip kocama bundan sonra bulasigi benim yikamayacagimi, o devrin bittigini, bundan sonra kendisinin yikamasi gerektigini söyledim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci bir sey göremedim. Üçüncü sol gözüm açilmaya baslayinca bir de baktim ki dag gibi bulasik beni bekliyor.

3-üç vampir varmis.ingiliz vampir,fransiz vampir,bir de temel varmis ingiliz vampirin karni acikmis ve disari çikmis.agzi yüzü kan için de gelmis. kimin kanini içtin demisler. ingiliz vampir: -su evi görüyor musunuz? onun yanin daki adamin kanini içtim demis. fransiz vampirin karni acikmis.agzi yüzü kan içinde gelmis sen kimin kanini içtin demisler. fransiz vampir: -su evi görüyor musun peki onun yanindaki;kulubeyigörüyor musun onun içindeki adamin kanini içtim, demis. temel'in karni acikmis.geldiginde agzi yüzü kan içindeymis sen kimin kanini içtin demisler temel: -su evi görüyor musun?onun yanindaki kulubeyi görüyor musun? peki su diregi görüyor musun?,demis temel: -iste ben oni cöremedim

emeğine sağlık

Geri