Güzel Bir Kadını Nasıl Güldürürsünüz ?

LEO

Ruh Hastası
Reaction score
0
Can't take my eyes off you . You'd be like heaven
Bir keresinde, Tibetli bir keşişle işkence hakkında konuşuyordum. Bana, bir insanın ağzının içine verilen elektriğin, bütün dişlerini dökebilecek bir kuvvete sahip olduğunu söylemişti. Çok üzülmüştüm.

Ancak sonra, bu üzücü olayın üzerine bana komik bir öykü anlattı. Üzüntünün ardından, neşem yerine geldi; bu, gerginlikten sıyrılmamı sağladı. Kahkahalar, bana ilaç gibi geldi. Güzel bir kadın üzerinde çalışmaya başladığınızda, bu keşiş gibi davranmanız şarttır. Yani gerginlikten sıyrılması için, ona yardım etmeniz gerekir. Ancak bunu yaparken, çok saygılı ve düşünceli bir yol izlemenizde fayda var.

megan-fox-gulme.jpg

Onunla mücadele etmediğinizi, herhangi bir şey kanıtlamaya çalışmadığınızı fark ettirmelisiniz. Benim kadınlardan öğrendiğim şey, onlara doğru şekilde yaklaşmak gerektiğidir. Mesela bir keresinde, Adri-ana Lima'ya, biraz daha uzun şeyler giymesini önermiştim. O da, yolculuklarda erkek şortu giymeyi tercih ettiğini söylemişti. Biraz kendini savunur bir hâldeydi. Dolayısıyla, kadınların karşısında biraz saf görünmenizde fayda var.

2009 ABD Güzellik Kraliçesi Katle Stam, tacını takmama müsaade etmemişti; ancak, tacının kippa'ya benzediğini ifade ettiğimde, haklı olduğumu kabul etmişti. Gördüğünüz gibi, saçmalamanın sınırı yok! Doğal olduğunuz sürece, durumu ne kadar abarttığınızın bir önemi yok. Kaygılanmayın, rahat olun ve onu güldürmek için karşınıza çıkan her fırsatı değerlendirin. Hatta sadece güldürmekle yetinmeyin, mest edin.

Peter Martin

Askmen Türkiye

Aynı ben yemin ediyorum

benim böyLe konuLarda pek becerim oLduğunu söyLeyemem
daha doğrusu biraz zaman aLıyor
meseLa yarım saat :)

benimde çok yeteneğim olduğu söylenemez ama genede elimden geleni yapıyorum olduğu kadar artık :)

etrafımda karşı cinsi güldürmek için şekilden şekle giren insanları gördükçe gayet güzel bir yöntem bu.

Mest oldum vallayi jest oldum :)

Güldürmek şart mı?
Muhabbet etseler olmuyor mu?
Sevgilime burdan sesleniyorum beni güldürmeye çalışma her zamanki muhabbetlerimizi seviyorum.

Geri