GüVenLiKiP SoRuNu (ACıLMıYoR)

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar Pcmin Sistemini Geri Yüklücektim Bir Sorun İLe Karsılastım..

SoRuN:
Maus'u Baslat Menusune Götürdügün Zaman İşlem Yapıyor Şeklindde Maus İmleci Cıkıyor Oysa Maus İle Hiç Bir İşlem Yapılamıyor.Sorunu İse Expoleri Sonlandırarak ve Daha Sonra Tekrar Calıstırarak Hallediyorum.Ancak Durumdan Oldukca Rahatsızım O Yüzden sistemi Geri Yüklemem Lazım...Yada Bana Yardımcı OLursanız Sevinirim:(

GüvenliKip Sorunu:
F8 Tusuna basarak güvenliKip Yazan yere Kadar Geliyorum.
Ancak Hiç Bir Secenegi Secemiyorum KLavyenin Yukar Asagı Tuslarına Basıyorum Ancak İşlem Yapmıyor.
Asagıda 30dan Geriye Doru Bir Saniye Baslıyor Ve Window Su Kadar Süre Sonra Acılacaktır Diyor..

Arkdaslar LUTFEN Yardım Ediniz:(

1-Ya Expoler Sorununun Düzenlenmesinde
2-GüvenKip Sorununun Düzenlenmesinde
3-Yada Sistemin Geri Yüklenmesinde
Bana Yardımcı Olunuz....

Bu Arada Daha öNCe BöLe Bişi OLmAdı İlk Yanii..

arkadaşım hepsinin tek ortak bi çözümü var pc format çekiceksin anladıgım kadarıyla spam yemişsin pc ye format çek pc kendine gelir

Ya onu Zaten Biliyorumda Hani Baska Türlü Kurtulmanın Yolu Yokmu._?

donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme

denedin mi?

walla son anda Aklıma Bişi Geldii Cook Saolun sizlerde Ama sorunu buldum.Ve burda Szilerle Resimli olarak Paylasıcam..

sorunun nasil cozdugunu bşlmiyorumama registry'den de guvenli kip kapatılabilir.Ufak capli kotu niyetli bir programda bunu yapmis olabilir (antiviruslere yakalanmaz.Cunku sadece registry'de degisiklik yapiyor.Yani bunu butun programlar yapiyoo..)Bu yuzden ben her zaman registry'ninde yedegini tutarim..

Geri