Merhaba Arkadaslar Pcmin Sistemini Geri Yüklücektim Bir Sorun İLe Karsılastım..
SoRuN:
Maus'u Baslat Menusune Götürdügün Zaman İşlem Yapıyor Şeklindde Maus İmleci Cıkıyor Oysa Maus İle Hiç Bir İşlem Yapılamıyor.Sorunu İse Expoleri Sonlandırarak ve Daha Sonra Tekrar Calıstırarak Hallediyorum.Ancak Durumdan Oldukca Rahatsızım O Yüzden sistemi Geri Yüklemem Lazım...Yada Bana Yardımcı OLursanız Sevinirim
GüvenliKip Sorunu:
F8 Tusuna basarak güvenliKip Yazan yere Kadar Geliyorum.
Ancak Hiç Bir Secenegi Secemiyorum KLavyenin Yukar Asagı Tuslarına Basıyorum Ancak İşlem Yapmıyor.
Asagıda 30dan Geriye Doru Bir Saniye Baslıyor Ve Window Su Kadar Süre Sonra Acılacaktır Diyor..
Arkdaslar LUTFEN Yardım Ediniz
1-Ya Expoler Sorununun Düzenlenmesinde
2-GüvenKip Sorununun Düzenlenmesinde
3-Yada Sistemin Geri Yüklenmesinde
Bana Yardımcı Olunuz....
Bu Arada Daha öNCe BöLe Bişi OLmAdı İlk Yanii..
SoRuN:
Maus'u Baslat Menusune Götürdügün Zaman İşlem Yapıyor Şeklindde Maus İmleci Cıkıyor Oysa Maus İle Hiç Bir İşlem Yapılamıyor.Sorunu İse Expoleri Sonlandırarak ve Daha Sonra Tekrar Calıstırarak Hallediyorum.Ancak Durumdan Oldukca Rahatsızım O Yüzden sistemi Geri Yüklemem Lazım...Yada Bana Yardımcı OLursanız Sevinirim
GüvenliKip Sorunu:
F8 Tusuna basarak güvenliKip Yazan yere Kadar Geliyorum.
Ancak Hiç Bir Secenegi Secemiyorum KLavyenin Yukar Asagı Tuslarına Basıyorum Ancak İşlem Yapmıyor.
Asagıda 30dan Geriye Doru Bir Saniye Baslıyor Ve Window Su Kadar Süre Sonra Acılacaktır Diyor..
Arkdaslar LUTFEN Yardım Ediniz
1-Ya Expoler Sorununun Düzenlenmesinde
2-GüvenKip Sorununun Düzenlenmesinde
3-Yada Sistemin Geri Yüklenmesinde
Bana Yardımcı Olunuz....
Bu Arada Daha öNCe BöLe Bişi OLmAdı İlk Yanii..