güvenlik s0runu

selami123

New member
Reaction score
0
Mrb benim sorunum cok tuhaf. pc açıldıktan sonra 1 dk sonra kendine geliyor güvenlik duvarı yeni açıldı uyarı geliyor.services.msc 'de başlangıçta OTOMATİK.. ama awast,spyware doctor,outfirewall,kaspersky,regcure hepsini denedim olmuyor. aynı .hatta 2 3 kez format attım driverları tanıttım sorun yok internetten pcyi güncelleyince sanırım oluyor halbuki ilk formattan sonra test ediyorum xp orjinal seçtiğinğiz için teşekkürler diyor microsoft sitesi anlamadım daha önceden yoktu son bir kaç aydır başıma bela ... buda resim:

my.php

pc özellikleri :
ati x550xt
p4 3.0
1.50 ram
asusp5ld2
80gb sata
300watt

yardımlarınızı bekliyorum...

sorununu tam anlayamadım ...
sanırım virüs programlarının pc açıldıktan hemen sonra başlamasını istitosun .. yanlışmı anlamışım ?

yok virüs programlarıyla alakalı değil tam okumadın sanırım başlangıçta ilk 1dk pc hareket etmiyor sonra kendine geliyor görev yöneticisinde işlemler yeni geliyor işlem ypaılmıyor 1dk kadar

başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç
bunları yaptıktan sonra , gereksiz çalışan programları işaretleyip başlangıçtan kaldır...
ses ve ağ simgen kalsın sadece ... msn vb.. programlar çalışıyosa kutulardaki işaretleri kaldır..
sonra restart yap pc yi ..

Hdd dolu mu ?

Kis'i Cleanse Uninstaller ile kaldırın reset atıp tekrar yükleyin...

Başlangıçtaki gereksiz programları kapatın... Windows SystemCare programını bulup kullanın forumumuzda mevcut

yok çok farklı bi sorun bu onların hepsini başlangıçta engelledim zaten sorun servicepack 3 xp ile orjinal uyuşmazlığı yüzünden olabilir diye düşünüyorum vistada olmuyor xpdede sp3 den sonra güncellemelerle başladı sanırsam.güvenlik duvarı 1dk sonra açıldı diyor sonra kendine geliyor:d 7 yıldır pc ile uğraşıyom çözemedim.

bence sp3 katılımlı bi xp sürümü bul en garanti ama güvenilir olsun...
ve başlangıça fazla yüklenme...
2 ve 3. mesajları dikkatle oku.. uygula..
en sonda hdd nin her zaman artık dosyalardan arınmış ve defragmenter ile toparlanmış olmasına dikkat et
yinede çözülmezse yaz bakalım..
yanlız resim kayıp onuda belirtiim..

tamam bu konuya son noktayı koyuyorum heryerde tartışılan bi konu bu..bugün tekrar service pack entegre edilmemiş xp üzerine sp3 kurdum tertemiz xp güncelledim tekrar aynı sorun oldu...:vur fakat yılmadan devam ettim nod32 kurdum güncelledim düzeldi.başlanıçta ctrl v yapınca işlemler hemen geliyor + açılışta ilk 1dk donmuyor pc.konu kapanabilir saygılarrrrr

Geri