Güvenlik kamerasında pitbull dehşeti

Adam köpeğe tekme tokat girdi :) ama bu cinsi hiç sevmiyorum.bunların olduğunu yerden geçmeye korkuyorum sürekli kovalıyorlar sağolsunlar.

sahibi anında anladı saldıracaığını ama saniyeyle kaçırdı hayvanı ... bizim bi arkadaş ta var ben pek anlamam gerçi rednose mudur nedir kırmızı burun denilen bi cins..yavru ve müthiş tatlı oyuncu bi köpek ama demek büyüyünce değişiyo durum..

Adama bak nasıl vuruyor köpeğe be, insan yemiş olsaydı o kadar yumruk ile tekmeyi hastenelik olurdu he :)

Pitbull'lar hakkında çok yanlış bilgiler dönüyor ortalıkta köpeğin lakabı ''katil'' oldu. Pitbull'lar saldırgan bir cins fakat verilen eğitime göre değişiyor kişilikleri. 3.5 yaşında Tiger cinsi pitbullum var doğduğu günden bu yana bir kez olsun dövüştürmedim ve saldırganlık eğilimi de göstermedi hiç.. Amerikada bir yılda yapılan köpek saldırısı ihbarlarında yapılan ihbarların %85 'inin Rotwiler saldırısı olduğu saptanmış. Çok çevik ve saldırı eğilimine yönelik bir cins olsada verdiğiniz eğitime bağlı herşey, kendi köpeğimle aynı evde yaşıyorum bugüne kadar hiçbir çekilde saldırganlaşmadı.. =)

Geri