# GüvenLik Duvarı Sorunu.. #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
GüvenLik Duvarını Açmak Istedıqımde Şu Hatayı aLıyorum.. [''shell32.dll,control_runDLL wscui.cpl'' calısırken bi ayrıcalık oLuştu.. ]

ßu Sorunu NasıL HaLLedeßıLırım.. YardımLarınızı ßekLiyorum ArkadasLar..

sanırım system32 den birkaç dosya silinmiş.
işin yazılımsal boyutu var ama yardımcı olayım yinede =)
format en kesin çözüm kurtarma konsolu bu hataları onaramayabiliyor bilgine..

yanlış sularda dolaşıyon mozole ondan oluyo :D şaka bi yana büyük ihtimal lamagronun dediği gibi makinana giren bi virüs veya trojan bazı sistem dosyalarını silmiş veya bloke etmiş kesin çözüm format bu arada yüklediğin resimler çok iyi eline saglık :)

Eğer FOrmat Atmaya Zorlanıyosan System32 dosyalarını int. indir kopyala düzelir ama sağlıklı olmaz en sağlıklı çözüm format :vur :D

system32 klasörünü tamamiyle yeniden atman sorunu çözmeyecek aksine daha büyük sorunlara neden olacaktır.
nedenmi?
system32 klasörü pcye göre biçimlenir
yani içindeki driver vs pcye göre şekil alır
sen başka pcden bunu aldığında büyük ihtimalle (%80 diyeyim denemek lazım) uyumsuzluk ve mavi ekranlar almaya başlayacaksın
ve bundan sonra tek çözümün format olacak
iyisimi sen bu çözümü en başta uygula. kolay gelsin =)

system32 klasörünü tamamiyle yeniden atman sorunu çözmeyecek aksine daha büyük sorunlara neden olacaktır.
nedenmi?
system32 klasörü pcye göre biçimlenir
yani içindeki driver vs pcye göre şekil alır
sen başka pcden bunu aldığında büyük ihtimalle (%80 diyeyim denemek lazım) uyumsuzluk ve mavi ekranlar almaya başlayacaksın
ve bundan sonra tek çözümün format olacak
iyisimi sen bu çözümü en başta uygula. kolay gelsin =)

Dostum ÖnceLikLe Sana Ve ıLqıLenen ArkadasLara TeşekkürLer..

Sonrası GeLdıqımızde Format Atmaktan Ziyade Sanırım 1 YoLLa Daha YapıLıyormuş ßu Kurtarma İşLemi..Xp Cd'sini Takıp System32 Dosyasını Onarcakmısız..AsLında Kendım Format AtaßıLsem Hıc ßekLemıcemde Iste Sorun Orda Çıkıyor..

Lamagor Sanırım Az bişe Geri Kalmışın :D Yanlış Anlama Sakın Ama :) Piyasaya Dağıtılan System32 Klasörü Hangi Bilgisayara Kurarsan Ona Uyum Sağlıyor Haklısın Başka Pc Den Kopyalarsan Dediğin Gibi Uyumsuzluk Oluyor Ama Adamlar Yapmışlar İşte Türkler Boş Durmuyor :D

Geri