ekirekli24
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan iddialı konuştu...
"Ligde formayı kaptım, milli takıma seçildim. Hocamızın bize olan güveni, sahaya yansıyor. Şampiyonluğa inanıyoruz."
‘Büyük moral oldu’
Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’ın başına geçmesinden sonra takımın değişmez isimlerinden olan Serdar Özkan, şampiyonluktan başka birşey düşünmüyor... Avusturya’daki hazırlık kampında takımın en formda isimlerinden olan genç yıldız, “Geçen yıl sağ kanatta oynuyordum. Ancak hocam bu sezon zaman zaman forvet arkasında, zaman zaman da sol çizgide bana şans tanıdı. Solda oynadığım maçlarda, Holosko’yla kanat değiştiriyoruz ve etkili oluyoruz. Milli takıma seçilmek de benim için moral oldu” dedi.
‘Rekabet üst seviyede’
A Milli Takım’a seçildiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Serdar Özkan, “Ertuğrul Sağlam bana güveniyor. Bunu görüyorum... Hocamızın bu güveni de sahaya yansıyor ve başarılı oluyoruz. Takım içinde büyük bir rekabet var. Formayı iyi olan alacak ve kazanan Beşiktaş olacak. Şampiyonluğa hepimiz yürekten inanıyoruz. Sezon sonunda kupayı kaldırmak için, elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Camiamızın beklediği ve özlediği şampiyonluğu bu sezon kazanacağız” ifadesini kullandı.
Kaynak:Fanatik