günlük gazateler (SOOON BASKIII)

christopher

New member
Reaction score
0
günlük gazateler (yazıyooor yazıyooor)

bugun gazateye goz atamadım hic olmazsa ilk sayfasına bari bi goz gezdirseydim diyosanız iste size tüüüm gazetelerin ilk sayfaları..ii okumalar

Hürriyet
Sabah
Star
Akşam
Radikal
Milliyet
Takvim
Cumhuriyet
D.B. Tercüman
Dünya
Fanatik
Finansal Forum
Fotomaç
Gözcü
H.O. Tercüman
Türkiye
Vatan
Yarın
Zaman
http://www.anten.de/gazete.htm

yuh artık ya 5 gazetenin ilk sayfasında 23 nisan milli egemenlik ve çocuk bayramını kutlayan 1 satır olmazmı nasıl gazete bunlar anlamadım Zaman,yeni şafak,vakit,yeni asya,milli gazete yuh diyorum bu 5 inde de

saymış olduğunuz gazetelerin bugünü kutlamaması bakış açılarına göre olağan

2000 online lı bizim sitedde deki ilgi ne kadar acaba okadar ssabit başlık açtık güncelde kaç kiş ilgilendi ?

üzücü şeyler bunlar

neredeyse hepsinde dünkü maçın haberi var

Gittikçe ulus bilinci yerini abidik gubidik duygulara bırakıyor vahim bir vaziyet.

osiris_cemo' Alıntı:
Gittikçe ulus bilinci yerini abidik gubidik duygulara bırakıyor vahim bir vaziyet.

gercekten vahim. ama bu vehameti hazırlayanlar halkını şekilcilikle bölenlerdir bence. bu insanlar devletle milleti soğutarak 80 sene önce cephede yapamadıklarını masada yapmaya çalışanlara alet oluyorlar. ortalıkda batı uşağı medyaya ve takiyeci medyaya kalınca bu adamların işi daha da kolaylaşıyor.
vatan millet etle tırnak gibidir ayrılmazlar unutmazlar ama aşılması gereken cok şey var. ve ben bunların aşılacağına inanıyorum.

Geri