Güneş'ten şok karar!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kampa katılmayan futbolcular için alınan kararı açıkladı.

s-gunes-yakin-30721_501.jpg

Trabzonspor Teknik Direktörü, kampa katılmayan Jaja, Colman ve Alanzinho'nun ceza alacağını söyledi.

Güneş, "Yaptıklarından ders çıkarıp takıma katkı yaparlarsa başımızın üstünde yerleri var" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2010 yılını değerlendirirken yeni yılda hedeflerinin yükseldiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "2010 yılı kupada oynadığımız son maç dışında iyi geçti. 2011'deki hedefimiz daha yüksek. 2. yarıya sıfırdan başlayacağız" dedi.

Kampa katılmayan Jaja, Colman ve Alanzinho'ya ceza verileceğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularımdan 29'ununda burada olmasını istemiştim. Colman, Jaja, ve Alanzinho ise izinsiz olarak gelmedi. Onlara ceza vereceğiz. Ayrıca iki kat çalışmaları gerekecek. Ancak bunlardan ders alıp katkı yaparlarsa başımızın üstünde yerleri var. İnat edip birisini oynatmayıp takıma zarar vermem" ifadelerini kullandı.

'Fener maçı özel değil'

Fenerbahçe ile oynayacakları maçı özel olarak düşünmediklerini ifade eden bordo-mavili takımın teknik patronu, "Bizim gündemimiz Ankaragücü maçı. Fenerbahçe gündemi o maç üzerine kurarak motivasyonlarını artırmak istiyor. Çünkü Trabzon şu anda revaçta. İlk maçta Antalyaspor'u yenemezsek lig biter demezler" diye konuştu.
İşini şansa bırakmadığını belirten Güneş, "Milli piyango almam. İşimi şansa bırakmam. Benim piyangom eşim ve işimdir. Şu anda işime odaklandım. Ben piyango alarak zengin olmadım, çalışarak zengin oldum" ifadelerini kullandı.

İç transfer çalışmalarına da değinen tecrübeli çalıştırıcı şöyle konuştu: "Selçuk'un yeni sözleşme imzalayacağını düşünüyorum. Yattara'nın ise aldığı para itibariyle diğer oyuncularla arasında büyük farklılık var. Sözleşmesini uzatmak için indirime gitmesi gerekiyor."

Testten geçtiler

Trabzonspor, Belek'teki devre arası hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde yapılan idmanda bordo-mavili futbolcular, üç grup halinde performans testinden geçti. Gustavo Colman, Alanzinho ve Jaja ise izinsiz oldukları halde dün de antrenmanda yer almadı. Oyuncular için bir kez daha noter tespidi yapıldı.

KaynaK

Geri