Güneş'le Çalışmaktan Onur Duyarım

admiral

New member
Reaction score
0

Giray Bulak, Trabzonspor'la genel menacer olarak 3 yıllık sözleşme imzaladı, “Eğer, Şenol hoca 10 yıl buradaysa ben de 10 yıl onunla çalışmaktan onur duyarım” dedi.

Trabzonspor Yönetimi, geçtiğimiz hafta Giray Bulak’ın kulübe geri döndüğünü açıklamıştı. Bulak, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllık imza attı. Tören sırasında deneyimli futbol adamına eşlik eden asbaşkan Nevzat Şakar, “Giray Bulak, genel menacer olarak kulübümüzde göreve başladı. Futbolcu izleme, iç ve dış transfer görüşmelerini yürütme, altyapı ve oyuncu takibi konusunda Şenol Güneş’e bağlı olarak çalışacak” ifadelerini kullandı. Giray Bulak ise Trabzonspor’un ülkenin ve dünyanın çok önemli kulüplerinden biri olduğunu söyleyerek, “Bu görevi çok kabullenerek, azmederek ve severek kabul ettim. İnşallah bu görevimizde başarılı olup kulübümüze katkı sağlayacağız” dedi.

Kulübeye inmeye soğuk

Bulak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer Şenol hoca 10 yıl buradaysa ben de 10 yıl Şenol hocayla burada çalışmaktan onur duyarım. Biz tamamen sahanın dışındaki görevleri yapacağız. Bunun dışında bütün oyuncu alış verişlerini hocamızla diyalog içerisinde yürüteceğiz. Yarın yönetim ’sahaya in derse’ bu, o zamanki şartlar içerisinde konuşulabilir. Ancak ben, hocamız ayrıldıktan sonra buraya eğer bir teknik direktör gelecekse bunun sorumlusu olacağım. O nedenle sahaya inmeyi çok düşünmüyorum”.​

Geri