Gündemi Değiştirecek Ses Kaydı

biosx

New member
Reaction score
0
Gündemi Değiştirecek Ses Kaydı
Türkiye yargıda yaşanan krizi konuşurken Türkiye'nin gündemini değiştirecek şok bir ses kaydı ortaya çıktı. Kayıttaki sesi duyunca şok olacaksınız...

Not:BU VIDEO METACAFE'DEN ALINMISTIR

Türkiye gündemi değiştirecek bir ses kaydı daha ortaya çıktı. ŞOK eden ses kaydında Bülent Arınç'a yönelik suikast girişimi ve Kozmik odadaki aramalarla ilgili inanılmaz sözler var. Sesin sahibinin: "Ben izin vermeseydim kozmik odaya nah girerlerdi" sözleri dikkat çekiyor.

İşte ŞOK sez kaydındaki ayrıntılar:

"Şimdi değerli arkadaşlar. Adamlar hataları istismar ediyorlar. Bu önemli. Burda hata var. Hata iyi niyetli oluyor. Bilinçli oluyor. Cehaletten ileri geliyor. Hatanın çeşitli şeyleri olabilir. Ayrı bir konu ama şunu bilmemiz gerekir ki bir hata var, var... ve bu hata istismar ediliyor, kullanılıyor.

Örnek, bu Ankara Seferberlik Kurulu Bölge Başkanlığındaki yaşadığımız bir olay. Evet, bunlara biz görev verdik. Ben verdim, hiç kimse de ırgalamasın, ben verdim. O görevi arkadaşlar icra ediyorlar. Uzun süredir icra ediyorlar. Yapılan ne, bu adamlar sürekle orada, yapılan na? Nedir yapılan:

Daha görev yaptığınız bölgenin karekteristiğini bir kere tam bilmeniz lazım yani. Bölge hassas bir bölge ve bir yığın adam var orada. Benim adamımın bunu görmesi lazım, sizin görmeniz lazım, görmüyor... O zaman bu bir hatadır. Uzun süre o görevi yapıyorsunuz, izleniyorsunuz yani. Kendiniz bunu hissetmeniz lazım. Anlamanız lazım. Anlayamıyorlar. Profesyonel yeteneklerde sıkıntılar var.

Efendim işte bu Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığına gelecekler, arayacaklar. Yani ne yapacaksınız: Bir: aratmayacaksınız, aratmazsanız ne olacak? Arayabilirler mi? Girdim. Giremezsiniz desen ne yapacaklar, girebilirler mi oraya? Nah girerler...Yok böyle bir şey, giremezlerdi yani.

İki; oraya böyle giremezsiniz, bilmem ne yapamazsınız, ne olacak o ondan sonra? Silahlı Kuvvetlerin üzerinde şey gibi kalacaktı. Ne gereği var. Kuşku doğuracak... Buyur, buyur ara efendim işte yok Özel Kuvvetlerin kozmiğine girildi. Ee tabi bunun psikolojik etkisi de vardır. Gereriz, giremeyiz, girdik bilmem ne tamam doğru.

İ.B: "İÇİMİZDEKİ ÇÜNÜKLER YÜZÜNDEN BİLGİ SIZIYOR"
Olur mu? neden olmasın? Bilgi sızmaları oluyor malesef, efendil Silahlı Kuvvetlerde hiç bilgi sızması olmaz. Olur. yani malesef olur. Niye? Çünkü malesef çürükler yüzünden, malesef. Ama işte zarar. O zaman bu şekilde olan arkadaşlar, siz iyi tespit etmeniz lazım. Tabur Komutanlığının, sizin sorumluluğunuzda.

Bir albay çıkıyor 10 senedir efendim akaryakıt kaçakçılığının içinde, on senedir... Ya kardeşim bu adamın amiri memuru yok mu? Yaa... Arkadaşlar, gözünüzü açın. Bakın artık alt kademeleriniz hata yaparsa elbette hukuki tarafı ayrı bir konu tabiki ama idari kurul da var. Bunların altındaki, adam bilmem ne yaptı denilecektir. orada hakikaten sepet gibi ortada.

İ.B: "HER ŞEYİN ZAMANI VAR!ZANNETMEYİN Kİ OLAYLIRI UZAKTAN SEYREDİYORUZ..."

Diğer önemli bir konu şu anda belki de en önemli konu. Bu da özellikle son bir iki yıldır, gördüğümüz Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen faaliyetler. TSK kuvvetlerine karşı yürütülen psikolojik harekattır. Bunu herkes anlamıyor. Herkes gibi ben de doluyum, ama belki herşeyi biraz daha bilen birisi olarak dimdik olacağız, dimdik duracağız fakat her şeyin bir zamanı var. Artı biz ne yapıyoruz tabi ki asimetrik psikolojik harekat unsurları gerçekten ayrıntılı, kapsamlı olarak biliyoruz, bu basit de değil. Ha burda benim görevim ne, her defasında çıkıp ortaya şikayet etmek, şimdilik ortaya şikayet ediyoruz. makamlar şikayet makamları değil olayları uzaktan seyrediyoruz anlamına gelmez, tamam mı? Tabi ki her şeyin zamanı yordamı herşeyi herkes bilmez, tamam.

Gündemi Değiştirecek Ses Kaydı | Analiz TV

Paşaların paşası Başbuğ demişki ""İÇİMİZDEKİ ÇÜNÜKLER YÜZÜNDEN BİLGİ SIZIYOR"

şimdi o can alıcı soruyu sormanın tam zamanı. Dikkatt soruyorum

demekki gazetelere sızan ve CHP yandaşı darbecilerin herzaman yalan bunlar diye çırpındıkları o bilgiler gerçek.

Bakalım darbecileri ergenekoncular ve bilumum postalcılar buna ne diyecek

İran Uzaya Uydu Gönderiyor...

Biz Salak Salak Gündemlerle Ugrasıyoruz...

montaj cıa vs işi ...:sigara:

yaa arkadaşım neden ergenekoncu kardeşlerin hevesini kırıyorsun.

montaj olmadı CIA

hatta hatta " Bu ses Başbuğ un değil olsa olsa İskender Büyük ün sesidir " sloganları

arkadaşların işini ne diye aelinden alıyorsun çok ayıp çok. Bu lafların patenti ve kullanma hakkın ergenekocu kardeşlerin

O ses kaydı kesin bant parçasıdır:durdurun

gördümki kayda alan darbeseverci yok piyasada.. herşeye yalan; ''adam bülent arıncı izleyecek te adresi yutacak ta bunu bile beceremeyen adamlarmı darbe yapacak'' diyenler vardı forumda, görülüyorki ilker başbuğ bile onu beceremeyen adamların varlığını itiraf ediyor, adamlara işi ben verdim diyor ; eh be başbuğum senin bi<zzat görev verdiğin en güvenilir adamın bunu beceremiyorsa sen hangi kadro ile türkiyeyi düzelteceksin..

en beceriksiz darbe sizin darbe olmuş.. bak netekim kenan bile becermişti bu işi, sen bunca teknoloji bilgi beceri bulgu, lav silahı pardon boru ,ıslak imza pardon kağıt parçasıyla becerememişin , çok ayıp....bizde size güveniyorduk. bu akp den alırlar bu işi tereyağdan kıl çeker gibi diyorduk. vah ki vah ne yapacaz şimdi..

Kartel'in düğmesine kim bastı?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a ait ses kaydının yayınlanmasıyla, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı kimin izlettirdiği ortaya çıkarken, daha önce ordu mensuplarına ait ses kayıtlarını görmezden gelen kartel medyası ilginç bir şekilde Başbuğ'a ait ses kaydını yayınlamak zorunda kaldı. Hürriyet, Milliyet, Vatan ve Akşam gazeteleri Başbuğ'un ses kaydını neredeyse aynı cümlelerle “Sonunda Başbuğ'u da dinlediler” başlığıyla verdi.

İÇERİĞİNİ GÖRMEDİLER

Başbuğ'un konuşmasının içeriğinden ziyade, konuşmayı kimin kaydettiği üzerinde duran kartel medyası ve Mehmet Karamehmet'e ait Akşam gazetesi okuyucularına Başbuğ'un ses kaydını “Sonunda bu da oldu. Birçok komutanın ardından Genelkurmay Başkanının da ses kaydı dolaşıma çıktı. Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısına saatler kala Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un bir ses kaydı internette yayına verildi. Yargı-hükümet-TSK eksenindeki gerilimin ana gündem maddesi olması beklenen toplantı başlarken basına sızan ses kaydında birbirinden ilginç anekdotlar bulunuyor. Arınç'a suikast iddiasıyla suçlanan subayların ofislerinde yapılan ‘Kozmik arama'ya dikkati çeken Başbuğ ilginç değerlendirmeler yapıyor. Ancak ses kaydının kimler tarafından alındığı ve internete nasıl servis edildiği hala merak konusu…” ifadeleriyle duyurdu.

DARBE İSTEDİLER

Öte yandan, başta Hürriyet olmak üzere Milliyet ve Vatan gazetelerindeki okuyucu yorumlarında AK Parti ve dindarlara karşı hakaret ve nefret dolu yorumların yayınlanması dikkat çekti. Yorum yapanlardan bazılarının açık açık 'darbe istiyorum inadına darbe” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

kaynak

TSK ses kaydını doğruladı

TSK: Ses kaydı Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un askeri personelle yurtdışında yaptığı konuşmadan

İşte Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama...

1. Bazı internet sitelerinde bugün bir ses kaydına dayalı olarak yapılan bir haber yer almıştır.

2. Yapılan ilk incelemede, söz konusu ses kaydının, Sayın Genelkurmay Başkanı'nın yurtdışında askerî personele yapmış olduğu bir konuşmadan yararlanılarak düzenlendiği anlaşılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

kaynak

Başbuğ'un Ses Kaydından bir bölüm

Bir albay çıkıyor 10 senedir efendim akaryakıt kaçakçılığının içinde, on senedir... Ya kardeşim bu adamın amiri memuru yok mu? Yaa... Arkadaşlar, gözünüzü açın. Bakın artık alt kademeleriniz hata yaparsa elbette hukuki tarafı ayrı bir konu tabiki ama idari kurul da var. Bunların altındaki, adam bilmem ne yaptı denilecektir. orada hakikaten sepet gibi ortada.

Düşenebiliyor musunuz Akaryakıt kaçakcılığı yapan Albayı ordutan atıp cezalandırmak yerine Suç işleyen bu Albay ın yaptıklarının basına yansımasından korkuyor

Basına düşünce de "Askere saldırıyorlar" Asimetrik Psikolojik savaş " yapılıyor diye yandaş gazetecileri sayesinde bu ithamlardan kurtulmaya çaılışıyorlar

Başından beri derim bu adamdan genelkurmay başkanı olmaz ..Yetersiz biri konuşmasında ki acizliğe bakarsanız gayet iyi bir analiz yapmış olursunuz..

Neyse şafak sayıyor zaten Başbuğ emekliliğe bi çıksa şükür için ağlama duvarına gider tekrar .

Sen ordudan atmaktan bahsediyorsun

Köpek köpeği ısırmaz diye bir söz var ya

Bunlarınki de o hesap kardeş

Geri