Güncel ve Rating Alan Konular

gotcha78

New member
Reaction score
0
Forum yoneticileri arkadaslara bir onerim olcak;

Daha once acilipda güncel olan yani cevaplanan konularin en uste gozukmesi olabilirmi.. Rating alan konulara ulasmak icin 3-4 sayfa ileriye gitmek gerekiyor. Güncel ve rating alinan konularin her zmn en uste olmasini oneririm. Her yeni acilan konuda guncel ve rating alan konulari arka siralara attigindan coguda gozden kaciyor.

Ben den siz yonetici arkadaslarima onerimdir. Takdir hakki sizindir :)

önerin için öncelikle teşk ederim ama şuda var genelde çok okunan ve yorum yapan konular sabitlenebilio eğer öle bir konunuz varsa bölüm mod u arkadaşımıza pm atabilirsiniz kesinlikle değerlendirilecektir.

MAJESTE' Alıntı:
önerin için öncelikle teşk ederim ama şuda var genelde çok okunan ve yorum yapan konular sabitlenebilio eğer öle bir konunuz varsa bölüm mod u arkadaşımıza pm atabilirsiniz kesinlikle değerlendirilecektir.

Belli bir rating alan konular sabitleniyor biliyorum. Ben genel olarak solemistim. Konunun kimin actigi onemli deil. Konu ile ilgili gorus veya cvp verildigi zmn eski konularinda uste yer almasini onermistim.. Sicak konu her zmn basta olcak digerleri alta yer alacak. hic rating almayan konularda arkalarda kalmaya mahkum olcak..

gotcha78' Alıntı:
Belli bir rating alan konular sabitleniyor biliyorum. Ben genel olarak solemistim. Konunun kimin actigi onemli deil. Konu ile ilgili gorus veya cvp verildigi zmn eski konularinda uste yer almasini onermistim.. Sicak konu her zmn basta olcak digerleri alta yer alacak. hic rating almayan konularda arkalarda kalmaya mahkum olcak..

Hımm şimdi anladım ama şu var mesela 6 ncı sayfadaki bir konuya cevap verirsen en üste geliyor zaten aklında bulunsun

hic rating almayan konularda arkalarda kalmaya mahkum olcak..BUna da gelince anlıyorum seni fakat yazılan tüm konuları en başta tutmamız mümkün değil ama sıraya koyuyo sistem arzu edersen ileri doğru gidip bakabiliyorsun.

zaten 6-7. sayfakada ki bir konuya post yazarsan en uste cıkar arkadasım ama dediğin teknik olarak imkansız gibi geliyor bana , eger ole olsaydı kendi bolumum hakkında konusuyorum herhalde 7-8 sayfa ateşli konu olurdu sırf .
HH buyuk ve giddikce buyuyen bir site ve gunde her bolume kaç tane acılıyor ateşli konuları yukarda tutmak bence olmaz ve olamaz.

sabitlenme konusunda majestenin dediği gibi bolum modlarına pm atarsan degerlendiricektir mutlaka ...

Geri