Güncel Haberler Bölümünü Kimse Okumuyor

araghorn-g

Pentaxian
Altın Üye
Reaction score
0
evet başlıkta yazıldığı gibi güncel haberler bölümünü kimse okumuyor galiba. ne zaman bir göz atsam sadece 1 görüntüleme yazıyor. yorum ise 40000 konuda 4. Garipsedim valla. :durdurun
bu konu hakkında bilgisi olan varmı neden bu bölüme giriş hiç yok

Ordaki konuyu açan bot zaten :)

RSS ile konu açılıor gazetelerden.
bota yetişmek mümkün deil :) aslında kimsenin ilgisini çekmediği doğru sen bi güncel haber okumak istesen sabah posta akşam hürriyet vs. girersin sitesine okursun.
biraz konu şişirmesi yapıor. :):)

dakika dakika konuyu takip edicek :) bottan başka kimse olamaz madem güncel haber bölümü var bot şart :) bir haber dahi kaçmıor :D

arkadaşımızında dediği gibi konuLarı açan bot sadece okumak için girebilirsiniz.. mesaj yetkiniz yok iLginizi çeken haberi okuyabiLirsiniz..

Foruma açılan her konu arama motorlarına indexlenen bi sayfa demek.. Güncel şeyler arama motorlarında en çok aranan şeyler olduğuna göre bırakalım açsın..

Şu botun önünü açın bi gitsin yahu.. Dili yokki nedir sizden çektiği :D

bende diyom ne çalışkan arkadaş yav gece gündüz haber bulup koyuyo oraya :saskin :p

aylar önce bilgilenmiştik
açıkçası ilk gördüğümde bende garipsemiştim(demiştim aferim gence bak nası çalışıo :D)
eleman :p konu açmaya bir başlıodu yeni mesaj falan kalmıyordu walla

way bea bende diodum ki bu adamın baska işi yok mu 24 saat konu acıo
hem de diğer bölümlerde görünmüo hiç die:)

valla adam 44 binden fazla konu açmış valla şaşırmıştım. ulan ne cahilmişiz bea :)

Benim de bu konuda merak ettiğim bir detay var.
Bu otomatik konu açma mevzuunu tam olarak bilmiyorum ama orada açılan sayfalar forumda yer kaplamıyor mu?
Yani forumun hacminde bir şişkinlik olmuyor mu?
Neticede 44000 konu açılmış.
Çok fazla gibi geldi bana.

Gerçi elbette bu hususu siz daha iyi biliyorsunuzdur. Belki de siteye bilmediğimiz bir katkısı vardır.
Ama benim gibi bilmeyenleri bu konuda aydınlatır mısınız?

lazaslan' Alıntı:
Benim de bu konuda merak ettiğim bir detay var.
Bu otomatik konu açma mevzuunu tam olarak bilmiyorum ama orada açılan sayfalar forumda yer kaplamıyor mu?
Yani forumun hacminde bir şişkinlik olmuyor mu?
Neticede 44000 konu açılmış.
Çok fazla gibi geldi bana.

Gerçi elbette bu hususu siz daha iyi biliyorsunuzdur. Belki de siteye bilmediğimiz bir katkısı vardır.
Ama benim gibi bilmeyenleri bu konuda aydınlatır mısınız?

Tabiki databasede yer kaplıyor
yararı ise mesaj fazlalığı yeni gelişen forumlar için daha iyi hackhell zaten aşmış kendini :)
birde büyük yararı arama motorlarında indexlenmesi :victory

Tabiki Gazeteyi direk buraya taşıması ikinci bi avantaj sabah hürriyet vs. aynısı sitede oluyor o siteden farkı kalmıor :)

Geri