Günün Bankosu.!!

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
READİN-BOLTON (1) oranı= 1.80

Bu hafta inanın tüm liglerdeki hemen hemen her maç ciddi anlamda zor. Kuponlarınızı oluştururken öncelikle bu sıkıntıyı dikkate alarak maç çarpılamanızı öneririm. Gelelim bana göre günün bankosuna. Biliyorsunuz düşük oranlı maçlardan çok, tatmin edecek katsayıdaki maçları size vermeye gayret gösteriyorum. Bu maç da, oranı gayet tatmin edici günün maçlarından biri. Reading� de alınan son 5 mağlubiyete kağıt üstünde bakıldığında, son derece kötü bir performans çizdikleri gibi bir izlenim edinilebilir. Bu görüşe asla katılmadığımı belirtmeliyim. Hemen bu maçları irdeleyelim. Tottenham deplasmanında 4 gol atarak kaybettikleri maç sonrası, güçlü Portsmouth karşısında maçın hemen 4. dakikasında 10 kişi kalarak maçı da baştan kaybettiler aslında. Arkasından Aston Villa mağlubiyeti ve sonraki hafta Man.United� a kök söktürdükleri bir 90 dakika. O kadar iyi oynadılar ki bu maçta, United 80� den sonra maçı çevirebildi. Son hafta Chelsea deplasmanında yine muhteşem bir Reading vardı sahada. Tek golle kaybettiler ama gerçekten iyi futbol ortaya koydular. Onların aslında en büyük problemi toplamda şu ana kadar 50 gol yiyen defans hattı. Afrika Uluslar kupası için milli takımlarına giden oyunculardan Sonko dışındakilerin fazlaca eksikliğini hissetmedikleri aşikar. Reading� in evinde gerçekten iyi top oynadığı artık bilinen bir gerçek. Zaten ligde kalmaları adına mutlak evlerinde 3 puanlara yaslanmalılar. Golcü Dave Kitson� un bu almamda faydalı olmasını bu maçta da bekliyorum.

Bolton� un ise içinde bulunduğu durum malum. Geçtiğimiz hafta Fulham karşısında galibiyet beklediğimi ifade etmiştim. Golsüz beraberlikle biten maçı sonra seyrettim banttan. İnanın Fulham galip gelemediğine ne kadar hayıflansa az. Galibiyeti kaçıran taraf Fulham� dı. Doğru düzgün atağı bile olmayan bir Bolton vardı sahada. Anelka� nın Chelsea� ye, Meite ve Diouf� un ise Afrika Uluslar kupası maçları nedeniyle milli takımlarına gitmeleri sebebiyle oynamamaları, takımı iyiden iyiye güçsüz kılmış görünen o ki. Bu sezon deplasmanda kazanamayan 4 takımdan birinin Bolton olduğunu da unutmamak lazım.

Bence 6 puanlık bir maç. Aynı puanda olan iki takımın arasındaki maçtan Reading evinde sıyrılarak, küme düşmemek için çekiştiği en önemli rakibini sürklase etmek isteyecektir. Kuponlara yazılmasını sağlayacak kadar garanti görüyorum bu karşılaşmayı. Reading evinde ne yapar eder kazanır.

Geri