Günün AnLamından DoLayı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PRotype' Alıntı:
Alper abim yazarda ben eleştirmem mi? Tabikide eleştirmem o birtanedir... :)

Ama ufak ince bir ayrıntı ilk tanıştığımız günlerde DJ Akman ve grubundan nefret ediyordun Alper abi bu şarkı onların değil mi?

Anlam veremedim veremiyorum niye herşey nefretle başlar..?

--

Eleştiri yapıyorum ama maksat gıcıklık olsun kimse işi ciddiyete vurmasın lütfen.. Birazda olsun eğlenmeye çalışıyoruz :)

İkinizide çok seviyorum :) Zaten birisi abim gibidir artık diğeride ablam olur :)

Ömür boyu mutluluklar.. Bu arada belirteyim 2. Adım Poyraz belki çocuqunuz olurda koyarsınız diye :p

Realist Procan / Her zaman her yerde ..

bu şarkıyı tek Dj.Akman sölemiyo ki canım.mesela Karahilal de söylüyo.:goz:
diğer isminin poyraz olduğunu bilmiyodum.çok güzel bir isim.ama çocuk olayını tekrar etme bir daha canım:utan

ALLAH aYıRMısın BiR ÖmÜR BoYu MutLuLukLaR DiLeRiM..

Güzel olmuş :D tebrik ederim ikinizide

Aman da aman üçüncü aylarıymış:D:DNe güzel yaa...Rabb'im sizi hiç ayırmasın hep böyle seversiniz inşallah birbirinizi... =)​

olum sen ne adamsın ya ı*ne bıse yapacam dedım sana hemen yapmıssın . sımdı gelde sırıneye anlat :durdurun
omur boyu mutluluklar :durdurun

vay be bütün romantik erkekler hackhell de toplanmış tebrik ediyorum aşkınız bir ömür sürsün inşallah
ama maxi bende istiyom ona göre

Alper in de dediği gibi herkese iyi dilekleri için teşekkürler arkadaşlar...:melek

Bisey diil Kırmısı =)

Valla coguda Zorla gibi Bisey ama olsun :D ASkınız Daim olsun :D

allah mutluluğunu daim etsin. bu ne güzel bir kutlama olmuş. ben geç kalmışım, ama erken göremedim. :(

burada nişan nikah paylaşımlarınızı da görürüz inşallah. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri