muratbeyim
New member
- Reaction score
- 0
Temelle Dursun Zengin OLmak İçin Köydeki Bagı Bahçeyi Satıp Almanyaya Giderler İki Kafadar Almanyada Bir Parkta Ayrılmaya Karar Verirler Ama Ayrılırkende Ne Olursa Olsun 1 Sene Sonra Ayrıldıkları Parkta Buluşmaya Karar Verirler Aradan Bir Sene Geçer Ve Temel Parasız Bir Şekilde Parka Gelir Dursun bir Gelir Altında BMW Yanında Korumalar Vs Temel Sorar La Dursun Nasıl Bu Kadar ZEngın Oldun Dursunda derki Bİr Makına İÇat ettım... ikini sokaysın 5 lirada ataysın ikini zevke getiriyor.temelle dursun bıraz muhabbetten sonra ayrlırlar ama ayrılmadan önce gene 1 sene sonra buluşmaya söz verirler aradan bır sene geçer dursun gene bmw koruma fılan temel bır gelır 3 4tane helıkopter korunalar fılan tabi Dursun sorar la nasıl boyle zengın oldun senın makınayı geliştirdim der la dursunda sorara la ne ettun 5 lira ataysun ..ıkını sokaysun 5 lıra daha atmazsan ..kını bırakmıyor.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Almanyada bir fabrikada çalışan temele ,memleketinden telgraf gelir;-Temel acele gel,Fadime öldi...
Temel çalıştığı fabrikadan izin alır,memleketine gider.Bütün köylü ağlamaktadır Fadimenin kapısında.
Temel Fadimenin odasına girer,başını Fadimenin göğsüne yaslar,ağlamaya başlar.Tam bu sırada Fadime gözlerini açar;-Temelum senu çok özlemiş idum,onun için böyle pi yalan uydurdum.Çok sevinen Temel hemen oracıkta Fadimeyi becerir.Odadan Fadimeyle birlikte çıkan Temeli gören köylüler şaşkınlıkla sorar;-Ula temel Fadime nasul diruldi?Temel;-s..im diruldi der ve almanyaya geri döner.Aradan bir kaç ay geçtikten sonra Temele bir telgraf daha gelir köyden;-Temel tez yetuş baban öldi..Temel gene izin alıp yollara düşer.Memleketine geldiğinde bütün köylü ağlamaktadır.Temelde ağlayarak :-ula çabuk söyleyun babam nerde?diye sorar.Köylüden şu cevabı alır;-Haçen boşuna uğraşma Temel biz bir haftadır s...yoruz dirulmedi...
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Bir gün bi adam oğluyla uçakta seyahat edecekmiş. Uçakta bir kişlik yer kalmış adam oğlunu kucağına almış. çocuk yüksekte olduğu için her yeri görebiliyormuş. çokcuk sağa sola bakarken hosteslerin kabinini görmüş.
çocuk: baba hostes gömleğini çıkarıyor
babası: çıkarsın oğlum sen bakma
çocuk: baba hostes eteğinin çıkarıyor
çocuk: baba hostes iç çamaşırlarını çıkarıyor
çocuk: BABA Bİ ŞEY BENİ YUKARI KALDIRIYO
Almanyada bir fabrikada çalışan temele ,memleketinden telgraf gelir;-Temel acele gel,Fadime öldi...
Temel çalıştığı fabrikadan izin alır,memleketine gider.Bütün köylü ağlamaktadır Fadimenin kapısında.
Temel Fadimenin odasına girer,başını Fadimenin göğsüne yaslar,ağlamaya başlar.Tam bu sırada Fadime gözlerini açar;-Temelum senu çok özlemiş idum,onun için böyle pi yalan uydurdum.Çok sevinen Temel hemen oracıkta Fadimeyi becerir.Odadan Fadimeyle birlikte çıkan Temeli gören köylüler şaşkınlıkla sorar;-Ula temel Fadime nasul diruldi?Temel;-s..im diruldi der ve almanyaya geri döner.Aradan bir kaç ay geçtikten sonra Temele bir telgraf daha gelir köyden;-Temel tez yetuş baban öldi..Temel gene izin alıp yollara düşer.Memleketine geldiğinde bütün köylü ağlamaktadır.Temelde ağlayarak :-ula çabuk söyleyun babam nerde?diye sorar.Köylüden şu cevabı alır;-Haçen boşuna uğraşma Temel biz bir haftadır s...yoruz dirulmedi...
Bir gün bi adam oğluyla uçakta seyahat edecekmiş. Uçakta bir kişlik yer kalmış adam oğlunu kucağına almış. çocuk yüksekte olduğu için her yeri görebiliyormuş. çokcuk sağa sola bakarken hosteslerin kabinini görmüş.
çocuk: baba hostes gömleğini çıkarıyor
çocuk: baba hostes eteğinin çıkarıyor
çocuk: baba hostes iç çamaşırlarını çıkarıyor
çocuk: BABA Bİ ŞEY BENİ YUKARI KALDIRIYO