Güle Güle Kardeşim...

• Konbuyu başlatan elmomaclroy
  • Başlangıç tarihi
E

elmomaclroy

Guest
EVET ARKADAŞLAR FORUMUN ABİLERİNDEN
SEVGİLİ DOSTUM KERDEŞİM OdyyseuS İŞİ YÜZÜNDEN
YURT DIŞINA GİTMEK DURUMUNDA...
VE EN AZ 2 SENE ARAMIZDA OLMAYACAK
BENDE ONA DA GÜLE GÜLE DİYELİM İSTEDİM...

Kardeşim oddy kendine iyi bak tek parca gel buraya :=)

GÜLE GÜLE..

kendine çok ii baq abicim..bana seneye yanıma gel dedin ama kendin gidiosun...baq seneye ben istanbulda okucam sende orda olcan tamam mı... benımde az kaldı be abe..hepimis bi yerlere gıtmek zorundayız:( yolun açık olsun..

Aslında kimseye söylemeyi düşünmüyordum,sadece 1-2 kişi biliyordu ama neyse,artık açıklanmıs..Ewet arkadaşlar,iş sebebi yüzünden 2 yıl kadar Afganistana gitme durumum var,cuma sabahı gidiyorum kısmetse...İstanbuldan ve dostlardan uzak nasıl kalıcam bilmiyorum ama iş hayatı işte,ekmek parası...Ama internet bağlantımız elverdiği sürece yine burada sizlerle olmaya çalışacağım,zaten tek tesellimde oradada sizlerle olacak olmam...Malumunuz tehlikeli biryer,gidipte dönmemek var,hakkınızı helal edin...

i131451_245695.jpg

abi demek vakit geldi ha sen hakkını helal et güle güle git umarım hayırlısıyla gider hayırlısıyla dönersin yolun açık olsun:(

Abicim Allah a emanet olasın.sıkma canını sayılı gün bu çabuk geçer.
daha senle alem yapıcaz :) sözümüz war :goz:
bu arada afgan da diplomalı ameleye ihtiyacın wardı hani.bende gelicem senle pasaportum falan hazır :D

++++ ne diyo edip abim bak.
Yollar gide gide biter.Aldırma gönül aldırma...

Odyy Aby ÜzüLeLimmi SewineLimmi..? iş HerSeyden Önce qeLir Bazen..

Allah'a Emanetsin...

ben zate ody nin gidiorum die baslık actıını hatırlıorum ama :sigara: bi türlü gidemedi :) hayatta her seyin hayırlısı ne dielim

Abi ALLLAHA emanet olsun... Hayırlı Yolculuklar..

Orada internet yok mu yav :sopa:

vay be bırakıp gidiyosun bizi be...çabuk gel bari...yolun açık olsun...ALLAH a emanet ol...tonton dedecim =)

GÜLE GÜLE Allah yolunu açık etsin

tanısamadık ama gelınce tanısırız umarum

varsa hakkım helal olsun Sende hakkını helal et

allaha emanet ol yolun acık olsun ..........

yolun istediğin yöne ve acık ve hayırlı ve en önemlisi ALLAH 'A emanet

dönersen ıslık cal biz hep seni bekleyeceğiz

Geri