Gül'den damat ataması

sen@

New member
Reaction score
0
İzmir’de yeni kurulan ve adı tartışmalara neden olan devlet üniversitesi Katip Çelebi’ye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün dayısının damadı Prof. Dr. Galip Akhan atandı.

Atamalar kapsamında Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’ın sahip olduğu şirketin ortağının bacanağı Prof. Dr. Mustafa Güden, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ne de eski bakanlardan Ekrem Pakdemirli’nin oğlu Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli rektör oldu.

Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, rektör atamalarının yüzde 87’sinin ideolojik olduğunu belirtti. Atamaların “eş dost” ve “benden olan” anlayışıyla yapıldığını belirten Adıbelli, şunları söyledi: “Rektör olmak için birinci koşul AKP milletvekili adayı olmak. İkinci koşul da türbana destek vermektir. YÖK, 2007 öncesinde antidemokratikti. Bir oy alanlar bile rektör yapıldı. Yasaları kendilerine göre şekillendiriyor ve çiğniyorlar. İktidar ve YÖK, ‘dediğimi yaparsanız demokratiksiniz, yapmazsanız Ergenokoncusunuz’ diyor. Üniversitelerimizde öğretim üyelerimiz rektör adayı seçimlerinde oylarını kullanmasın. Seçimler göstermelik yapılıyor. YÖK bildiğini okuyor. Amaçları kurumları ele geçirmek. Faşizan bir yöntemle ülke yönetiliyor.”

Gül'den damat ataması

iktidarda olan bütün partiler zamanında aynı şeyi yaptı bu çok kötü bir durum...

€rd@ls10;5241612' Alıntı:
herkes kendi yakınını atıyor şimdi bir başka zat cumhurbaşkanı olsaydı ilgili kişiyi mi atayacaktı. geçmişte bunun örnekleri oldukça fazla

bence

a) palavra atıyorsun

b) çamur atıyorsun

c) bilmeden sallıyorsun

d) HEPSİ..............................................

CEVAP HANGİSİ?

bence

a) palavra atıyorsun

b) çamur atıyorsun

c) bilmeden sallıyorsun

d) HEPSİ..............................................

CEVAP HANGİSİ?

ne palavrası kardeşim kimsallıyor daha bugünkü haberleri okumamışsın sen birde çıkmış a b c d şıklarından bahsedip güya kendince işgüzarlık yapacaksın.Soruna cevap olarak eski c.başkanı Sezer in atadığı rektörleri de cümle alem biliyor kimin damadı kimin amcoğlu olduğu falan.mesajına cvp bile vermiycektim ama görüyorum ki niyetin farklı peh..

€rd@ls10;5242076' Alıntı:
ne palavrası kardeşim kimsallıyor daha bugünkü haberleri okumamışsın sen birde çıkmış a b c d şıklarından bahsedip güya kendince işgüzarlık yapacaksın.Soruna cevap olarak eski c.başkanı Sezer in atadığı rektörleri de cümle alem biliyor kimin damadı kimin amcoğlu olduğu falan.mesajına cvp bile vermiycektim ama görüyorum ki niyetin farklı peh..

Örnekleride verseydin keşke kimlermiş bunlar?

Geri