Güldüren şikayetler!

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
İnternetteki bir tüketici sitesinde ‘saf vatandaşların’ komik şikayetleri okuyanları katıla katıla güldürüyor. Elektrikli aletleri ocağın üzerinde ısıtanlardan, buzdolabını mumla aydınlatana kadar ne ararsanız var!

ÇOK sayıda vatandaşın sorunlarını ve şikayetlerini yazıp çözüm aradığı bir internet sitesindeki bazı istek ve şikayetler okuyanları katıla katıla güldürüyor. Şebeke beni niye arasın? Siteyi oluşturan ve Ankara’da özel bir hastanenin sahibi olan Dr. Ömer Deveci, hasta şikayetlerinden esinlenerek 5 yıl önce kurduğu internet sitesine gelen bazı tüketici mesajlar karşısında adeta şaşkına dönmüş. www.sikayetimvar.com’da tüketicilerden gelen birbirinden komik şikayetler özel bir bölümde listelenmiş. İşte bunlardan bir kaçı: n Telefonların ekranlarında şebeke sinyallerine ulaşılamadığı zaman “şebeke arıyor” şeklinde bir yazıyla şu anda servis sağlayıcısının kapsama alanında olmadığını belirtir. İşte bu durumla ilk kez karşılaşan birisi telefonunun üzerinde şebeke arıyor yazısını görünce ilgili servis sağlayıcı firmanın müşteri hizmetlerini arayarak “Kardeşim beni niye arıyorsunuz?” diye sormuş. n Sitede yer alan ‘’komik’’ şikayetlerden birinde ‘’Ben bi tane kuş istiyordum... En sonunda muhabbet kuşu aldım. Ama, böyle bir kuş olmaz. Dakika başı ötüyor, milletin kafasını ütülüyor, babamda eve gelince kuşu başka bir odaya götürüyor. Bana da (satalım bu kuşu, herkesi rahatsız ediyor) diyor. Bende kuşumu çok seviyorum. Babamın kuşu satmasından şikayetçiyim’’ ifadesi yer alıyor. n Gelen yazılar arasında Diyarbakır’da buzdolabının içini aydınlatan ışığı yetersiz bulan bir vatandaşın, içine birkaç mum yerleştirerek kendince sorunu çözdüğünü düşünmesi, ancak mumun buzdolabının tavan kısmını yakınca şikayetçi olması yer aldı. n Bir diğer konu ise İstanbul’da bir müşterinin elektrikli su ısıtıcısının eridiği şikile servise başvurup, şikayet incelenince ısıtıcının elektrik ile çalıştığını bilmeyen müşterinin, ocağının üzerine su ısıtıcısını koyarak su kaynatmaya çalıştığının anlaşılması ve ocaktaki ateşin erittiği ısıtıcının yenisi ile değiştirilmesinde müşterinin çok ısrarcı olması. Buzdolabında serinlemek! n Binlercesi arasından seçilerek “komik’’ başlığı altında toplanan yazıların içinde, “serinlemek amacıyla içine girdiği buzdolabının, elektrik kesilince ocakta ısıttığı ütüsünün, içinde elbise kurutmaya kalktığı için fırınının bozulduğunu’’ anlatanlar da var

Geri