Güldürürken düşündürdü!

Birileri gülmeyi bırakıpta düşünebilselerdi şayet şöyle sorarlar dı bu 3.sınıf şaban fıkraları ile komiklik yapmaya özenen Kemalciğime

tamam iyi güzel sallıyorsunda birde sen şunlara cevap ver

-- CHP kayıp trilyondan Mahkum oldu Peki nerede o paralar

---- CHP nin "YAMYAM"ları belediye yi soyup soğana çeviriken neden dut ymiş bülbül gibi saklanıyordun

----- Partinin Genel başkan yardımcısının kardeşi nasıl olurda ülkenin en büyük uyuşturucu Baronu ile

uyuşturucu ticareti yapıyor

ama sen pişkin pişkin burada 3. sınıf şaban fıkraları anlatıyorsun.

Diye sorsalar şayet düşünebilselerdi gülmeyi bırakıp

başına taş düşse chp den bilceksin.

iktidar partisini chp mi sanıyorsun yoksa?

akp nin yaptıklarına bak once.koskoca denizi gormuyorsun da ufacık bir su damlasını nasıl da goruyorsun.

başbakanın 2-3 kelimesini ezberlemişsiniz herseye onları soyluyorsunuz.

X şahsı: Nasılsın Ertugrul bugun?
Ertugrul: CHP kayıp trilyondan Mahkum oldu Peki nerede o paralar
X şahsı: Ertugrul nasılsın diyorum abi ne chp si?
Ertugrul: CHP nin "YAMYAM"ları belediye yi soyup soğana çeviriken neden dut ymiş bülbül gibi saklanıyordun
X şahsı:Ertugrul iyi misin abi ne saklanması ne yamyamı?
Ertugrul:partinin Genel başkan yardımcısının kardeşi nasıl olurda ülkenin en büyük uyuşturucu Baronu ile uyuşturucu ticareti yapıyo
X şahsı:Ertugrul ne chp si ne partisi ne baskanı abi iyi misin gercekten?
Ertugrul:ama sen pişkin pişkin burada 3. sınıf şaban fıkraları anlatıyorsun
X şahsı:Fıkra mı?Şaban mı?Allah Allah! abi korkutuyorsun beni
Ertugrul:chp şöyle de chp böyle de dattiri dat dat dattiri dat dat dattiri dat dat daat daaat
X şahsı:hayır abi dattiri dit dit dattiri dit dit dattiri dit dit dii dit
Ertugrul:ha? noldu bana?
X şahsı: oh be abi sonunda kendine geldin, bir an kötü olmustunda korktum bende baya
Ertugrul:CHP kayıp trilyondan Mahkum oldu Peki nerede o paralar
X şahsı: ....

Ülke için neler yapabilirim.Nasıl projeler gerçekleştirebilirim
neden senelerdir muhalefetiz
Doğu bizi niye sevmiyor diye düşünüp konuşacağına
Gidip fıkra anlatıyor...
''Aglanacak hale gülmek'' bu olsa gerek....

başına taş düşse chp den bilceksin.

iktidar partisini chp mi sanıyorsun yoksa?

akp nin yaptıklarına bak once.koskoca denizi gormuyorsun da ufacık bir su damlasını nasıl da goruyorsun.

başbakanın 2-3 kelimesini ezberlemişsiniz herseye onları soyluyorsunuz.

Arkadaşım CHP nin yolsuzluklarını soygunlarını yazdığım için biliyorum bana karşı öfkelisin bu yüzden kendi çapında bana cevep yazıp psikolojik olarak kendini rahatlatmak istiyorsun

Arkadaşım neden zorlanıyorsun. Nasıl bir mantığa sahipsiniz. "Biz istediğimiz her konuyu açalım yalan yanlış herşeyi söyleyelim ama siz sakın CHP nin yolsuzluklarından vurgunlarından soygunların dan bahsetmeyin

Merak etme İktidar partisini CHP zannetmiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki Muhalefetteyken bile bukadar hırsızlık bukadar "YAMYAM"lık yapan birisi iktidar olunca neler yapabilir bunu düşünmek bile korkunç

Sen şayet Anayasa Mahkemesinin CHP yi Kayıp Trilyondan mahkum etmesini su damlası olarak görüyorsan demekki iktidara gelice neler yaprsınız Allah bilir

BU millet Türkiye Cumhuriyetinin en büyük soygunu olan İSKİ yi henüz unutmadı.

Arkadaşım CHP nin yolsuzluklarını soygunlarını yazdığım için biliyorum bana karşı öfkelisin bu yüzden kendi çapında bana cevep yazıp psikolojik olarak kendini rahatlatmak istiyorsun

Arkadaşım neden zorlanıyorsun. Nasıl bir mantığa sahipsiniz. "Biz istediğimiz her konuyu açalım yalan yanlış herşeyi söyleyelim ama siz sakın CHP nin yolsuzluklarından vurgunlarından soygunların dan bahsetmeyin

Merak etme İktidar partisini CHP zannetmiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki Muhalefetteyken bile bukadar hırsızlık bukadar "YAMYAM"lık yapan birisi iktidar olunca neler yapabilir bunu düşünmek bile korkunç

Sen şayet Anayasa Mahkemesinin CHP yi Kayıp Trilyondan mahkum etmesini su damlası olarak görüyorsan demekki iktidara gelice neler yaprsınız Allah bilir

BU millet Türkiye Cumhuriyetinin en büyük soygunu olan İSKİ yi henüz unutmadı.

ben chp li degilim ki :durdurun

sen sadece sana ne denilirse denirsin chp şöyle chp böyle diyorsun.

akp nin 100 hatası varsa onlardan birini bile konusmuyorsun, chp nin 1 hatasını 100 hataymıs gibi gosteriyorsun.sorun bu

dedigim gibi chp li degilim o yuzden istedigin kadar kendin çal kendin söyle

Bu nasıl iş anlamadım. CHP ile ilgili yolsuzluk ve hırsızlık haberi koyduğumuzda zoruna gidiyor hemen savunma moduna geçiyorsunuz. Hatta CHP nin soygunlarını " ufacık bir su damlası " nitelleyebilecek kadar savunuyorsunuz

Ama biz buna karşılık cevap yazınca da

bu kez ben CHP li değilim diye kaçıyorsunuz

değilsen neden can hıraş bir şekilde savunuyorsun

Bu nasıl iş anlamadım. CHP ile ilgili yolsuzluk ve hırsızlık haberi koyduğumuzda zoruna gidiyor hemen savunma moduna geçiyorsunuz. Hatta CHP nin soygunlarını " ufacık bir su damlası " nitelleyebilecek kadar savunuyorsunuz

Ama biz buna karşılık cevap yazınca da

bu kez ben CHP li değilim diye kaçıyorsunuz

değilsen neden can hıraş bir şekilde savunuyorsun

anlamıyorsun ki arkadasım.

yok arkadas yok senin benim dedigimi anladıgını hiç sanmıyorum gerçekten.

sanırım anlamamazlıktan geliyorsun.

chp nin yaptıgı yolsuzluk bir avrupa ülkesinde olsa büyük sansasyon olur ancak akp nin ki onun yanında dünyada sansasyon olur anladın mı simdi?

yani akp oyle yolsuzluklar yapıyor ki normal sartlarda chp nin yaptıgı yolsuzluk büyük bir olayken, akp nin yanındakilerin yanında denizde su damlası kalıyor . anla artık.

chp li degilim, chp li olmadıgımı da soylemek kacmak mı oluyor? ne garip bir anlayıs yapın var? hep kendine gore yontuyorsun hayret valla.

italyanca ya da ispanyolca da yazmıyorum ama hala ısrar ediyorsun ANLAMAMAKTA.

Geri