Gülben Ergen geri dönüyor!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Gülben Ergen, uzun bir aradan sonra sevenleriyle kucaklaşmak için sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

19042007105015_47_469346gul.jpg

Üç ay önce oğlu Atlas’ı dünyaya getiren Gülben Ergen, çalışma dönemine girmeye başladı. İşe ilk önce klip çekerek başlayan Gülben Ergen, şimdiye kadar denenmemiş farklı bir çalışma ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Nihat Odabaşı’nın, Art Direktörlüğü’nü ve Cosmopositingi’ni Yiğit Gürel’in yaptığı Motion Graphics çalışması olan sözü ve müziği Yalın’a ait ‘Aşksın Sen’ şarkısına klip çekildi.

İlk kez denenmiş olan bu klipte Gülben Ergen’in kişisel arşivinin yanı sıra basılı materyaller ve konser görüntüleri de kullanıldı. Yaklaşık 3 ayda 700’ün üzerinde fotoğrafın tek tek hareketlendirilmesiyle oluşturulan klipte Gülben Ergen’in daha önce yayınlanmamış bir çok fotoğrafı da yer alıyor. Klip ilk kez www.youtube.com ve www.gulbenergen.com adresinde yayınlanacak.

Uzun süredir sahne çalışması yapmayan Gülben Ergen, 21 ve 22 Nisan’da da sevenleriyle buluşuyor. Kıbrıs Rocks Otel’de sahneye çıkmaya hazırlanan ve sevenlerine süprizleri olduğunu söyleyen Gülben Ergen, annelik heyecanı ile şarkılarını seslendirecek. İstanbul’a döner dönmez 23 Nisan’da NTV’nin özel konuğu olmayı kabul eden Ergen çocuklara jürilik yapacak.​

hergece yatmadan önce dua ettim
adaklar adadım
mevlüt okuttum işe yarar diye
ama yine olmadı gülben geriye donuyor :(

bütün popçulardan nefret ediorm en çok bundan

Geri