Gül de PKK'lı affetti

Bende Sezeri yaklaşık 270 tane teröristi affettiği için çok eleştirdim.Biz eleştirdiğimizde bazı arkadaşlar "Sezer ne yapsın Suç Adalet Bakannın diye savunma psikolojisine geçmişlerdi"
Bu rada bu kouyu açan arkadaşlar "Bakın sadece Sezer afffetmiyormuş gördünüz mü" gibi yorumlar yaparak aslında bir anlamda Sezerin teröristleri affettiğini kabul etmiş oldular.Demekki sizin savunmanız tamamen palavra imiş.

Şimdi gelelim kendi düşünceme.Dediğim gibi en çok eleştirenlerin başında ben varım.Ancak Sezerin affettiği teröristlerin büüüüüüyük çoğunluğu dışarı çıkar çıkmaz tekrar dağa çıkıp askere kurşun sıkarken yakalndılar. Yani hastalıkları bahane idi.Gerçketen hasta olupta sağlık durumu cezaevi koşullarını kaldıramayacak olanların affedilmesine hiç bir zaman karşı çıkmadım.

Şuradan açıkca ilan ediyorum ki Eğer Abdullah GÜL ün de affettiği herhangi biri terörsitin hastalığı düzmece olupta affetttiği bu kişi tekrar dağa çıkıp askerle çatışmaya girerse Sezer için söylediklerimi A.GÜL içinde söylerim.Aynı tepkiyi hatta daha fazlasını göstermeyen namerttir.

Bende Sezeri yaklaşık 270 tane teröristi affettiği için çok eleştirdim.Biz eleştirdiğimizde bazı arkadaşlar "Sezer ne yapsın Suç Adalet Bakannın diye savunma psikolojisine geçmişlerdi"
Bu rada bu kouyu açan arkadaşlar "Bakın sadece Sezer afffetmiyormuş gördünüz mü" gibi yorumlar yaparak aslında bir anlamda Sezerin teröristleri affettiğini kabul etmiş oldular.Demekki sizin savunmanız tamamen palavra imiş.

SAdece sezer affetmiyormuş gibi yorum yok arkadaş. Ozaman sezeri vatan haini ilan edenler şimdi ne diyecek ? Onlar mı bu defa adalet bakanı yollamıştır diye Gülü savunacak Bu İki Yüzlülük yapılmaz heralde. Sezerin Terörist affettiği ayen beyan ortadadır. Fakat Şimdi ki Cumhurbaşkanı böyle bir olayı tekrarladığında ben gülün taraftarlarının tepkisini merak ediyorum... Kaldı ki senin savunmanda Mış Muş Müşlerin Ötesine geçmemiş

Şimdi gelelim kendi düşünceme.Dediğim gibi en çok eleştirenlerin başında ben varım.Ancak Sezerin affettiği teröristlerin büüüüüüyük çoğunluğu dışarı çıkar çıkmaz tekrar dağa çıkıp askere kurşun sıkarken yakalndılar. Yani hastalıkları bahane idi.Gerçketen hasta olupta sağlık durumu cezaevi koşullarını kaldıramayacak olanların affedilmesine hiç bir zaman karşı çıkmadım.

Gül ve Erdoğanın Terörist affetmesine bile gerekyok. Sözde demokrasi uğruna Mecliste tuttuğu Teröristin vekilleri var.20 vekilin 18 inin dokunulmazlık dosyaları başbakanın sümeninin altında bekliyor...

Eğer Bir şeye imza atılacaksa bu salı vermeye değil tam aksine İçeri tıkmaya yönelik eyleme karşı olmalıdır...

Cezaevinin şartlarını kaldıramıyacak Terör Suçlularının Affedilmesine Karşıyım. İster Dhkpc li olsun ister pkk lı ister tikkocu alayı bölücü değil mi ?

bahaneler bitmez
ama biliyorum insanlardan objektif ve tutarlı bir çizgi beklemekle büyük hata ediyorum
insanlar, istediklerini, işine geldiği zaman, işine geldiği gibi söylemekte çok haklılar sanırım

Geri