infatuate
İstirahatte
" Sen ; karanlıklarıma gülümseyen güneşim, acılarımda sığındığım nefesim, gülümsediğimde gamzelerimsin .. "
Yine güneşin üzerine zifiri karanlıklara örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sana ..Yıldızların geceye, sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yine .. Üç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlık .. İçimde sensizlik yalpalıyor sessizliği, Ürperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardan, Sana sığınıyorum ..Göz çukurlarının altındaki ince çizgilere sığınıyorum ...
Yüreğimi sana bırakıyorum ..Gece değil gözlerinde yaşanan, Sanki sıcak bir deniz gibi gözlerindeki nem ..
Bırak ne olur yüreğinden nefes alayım kurak topraklarıma, Bir dem çekeyim hücrelerinin ateşe vurulduğu saatlerde ..Ve karanlıklar üzerime çullanmadan gözlerindeki güneşi sereyim karanlıklarıma ..
Yağmurların fırtınalara sarılmadan ben yüreğindeki Cennete gireyim..Hadi ellerini uzat...Yıldızların içinde yeniden doğalım ..
Ummanların derinlikleri korkutmasın seni, Yıldızlara kapat o gülen gözlerini ..
Yüreğine düşen sızıları ve sancıları söküyorum ellerimle .. Gözlerini ıslatan yağmurlarla kavgalardayım ..Aldırma gömleğimin kan revan icinde olduğuna ..
Bırak aksın canımdaki nefesim yollarına... Aksın ki gönül bahçendeki kuru toprakları kanımla ıslansın .. Sen uyurken geceleri ben sana gelmekteyim .. .
Nefesini geceye bıraktığın dudaklarından bir dem sıcaklık alıyorum ..Kuruyan dudaklarına Cennetin mis kokan nehirlerini bırakmak için ..
Ve bir gün karanlıklarda kalırsam, gözlerindeki güneşi giydireceğim gözlerime .. Bir gün ayazların içinde uykusuzluğa isyan edersem, yüreğindeki Cennetin en güzel bahçelerine uzanıp huzuru doldurucağım gecelerime ..
Senin " hasretini ve umudunu " ektiğin çiçeğe ben her gün yüreğimin denizlerinden sevdamı boşaltacağım...Ektiğin çiçeğe dokunduğun her an ben uzaklardan senin için bir beyaz güvercin kanatlandıracağım ..
Kanatlarında yüreğim, gözlerinde ise gülen gamzelerimin olduğu ..