''Güiza'yı pek tanımıyorum''

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Yeni sezonda Trabzonspor'da forma giyecek olan Gökhan Ünal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünal verdiği demeçte bordo-mavili takıma gelmekle doğru bir karar verdiğini ve Umut Bulut'un rakibi olmadığını söylerken, F.Bahçe'nin yeni oyuncusu Güiza hakkında da konuştu!

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, bordo-mavili takıma gelmekle doğru bir karar verdiğini belirterek, hedefinin iki sene içinde Avrupa'da oynamak olduğunu söyledi. Golcü oyuncu takım arkadaşı Umut Bulut'un rakibi olmadığını gerekirse hem onun hem de kendisinin Trabzonspor'un başarısı için yedek kalabileceğini ifade etti.

Bolu'nun Gerede İlçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Gökhan Ünal, Dorukkaya Green Park Otel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'a gelmekle çok doğru bir karar verdiğini belirten golcü oyuncu, "Yeni bir takıma geldim. Trabzonspor'a gelmeden önce transferim hakkında dedikodular çıkmıştı. Bu yüzden zaten A Milli Takım'a da gidemedim. Kayserispor'da sakatlandım. Trabzonspor'a gelmekle en doğur kararı verdiğimi düşünüyorum. Çünkü şehri tanıyorum arkadaşlarımın çoğu Trabzonsporlu, hedefim 2 sene içinde bordo-mavili forma altında tüm başarıları elde edip Avrupa'ya gitmek" dedi.

Takımda arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğunu belirten Gökhan Ünal, "Zaten bütün arkadaşlarımı milli takımlardan tanıyorum. Yabancılık ve uyum sorunu asla çekmedim. Çok yoğun tempoda çalışıyoruz. Antrenmanlar oldukça yorucu geçiyor. İlk etap kampımızı bitirmemize 1 hafta kaldı. Trabzonspor, sezona çok iyi başlayacak. Kendi açımdan bir takım eksiklerim var. Çünkü geçen sezon 1.5 ay kadar bir idman yapmamıştım. Onu da burada yaptığım çalışmalarla kapatıyorum" diye konuştu.

Umut Bulut'un rakibi değil arkadaşı olduğunu ifade eden Gökhan Ünal, Trabzonspor için her şeyi yapacaklarını söyledi. Golcü oyuncu, "Gerekirse ben, gerekirse Umut yedek kalırız ama bunu asla sorun yapmayız. Umut benim rakibim değil. İkimizin çok iyi bir arkadaşlığı var. Bu ikimiz için asla sorun olmaz. Bu takım için ikimiz her şeyimizi ortaya koyacağız. Çünkü burada Trabzonspor'un başarısı önemli, inşallah ikimiz de Trabzonspor'a çok iyi hizmetler edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'DA, KAYSERİSPOR'DAN ATTIĞIMDAN DAHA FAZLA GOL ATACAĞIM"
Kendisini Türkiye'deki golcü oyuncular arasında sıralandırmaya sokmadığını ve birinci veya ikinci olarak kıyaslamadığını belirten Gökhan Ünal, "Bu tecrübe meselesi ama golcü oyuncular arasında kendimin bir yeri olduğunu düşünüyorum. Gol krallığı konusunda üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Sonuçta forvet gol attıkça kendine gelir. Ben gol kralı olduğumda da öyleydi. İlk iki hafta gol atamamıştım. Ondan sonra gol atmaya başladığımdan itibaren kendine güvenim gelmişti. Ben geçen sene sakatlanmasıydım. Gol kralı olma şansım vardı. Ondan önceki sene de omuzum kırılmıştı. Ben bu sezon Trabzonspor'da, Kayserispor forması ile attığımdan daha fazla gol atacığıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ GUİZA'NIN ÖZELLİKLERİNİ BİLMİYORUM. KENDİMLE KIYASLAMA YAPAMAM"
Fenerbahçe'nin yeni transferi Guiza ile ilgili bir soru üzerine Gökhan şöyle konuştu, "İspanyol oyuncunun özelliklerini tam olarak bilmiyorum. Ama 14 Milyon Euro gibi bir rakam vermişler. Bu rakamı verdiklerine göre gerçekten çok iyi bir santrafordur. Sonuçta izlenip beğenilen ve geçtiğimiz senede İspanya gol kralı olmuş olan bir oyuncu. İnşallah Türkiye liginde güzel şeylere imza atar. Guiza'nın yeteneklerini bilmiyorum. Guiza mı, Gökhan Ünal mı şeklinde bir kıyaslama yapamam, sonuçta İspanya gol kralı olup gelmiş. Lig başlayınca herkes görecek zaten."

"GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AYRILMAMIN NEDENİ ERSUN YANAL DEĞİL"
Gençlerbirliği'nde forma giydiği dönemde kulüpten ayrılmasında yine o dönemde kırmızı-siyahlı takımın başında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'ın bir etkisinin olmadığını ifade eden golcü oyuncu, "Ersun Yanal, Gençlerbirliği'ne geldiğinde ben kafamda takımı bitirmiştim. Ayrılmam söz konusuydu. Ersun Yanal ile ben 1 ay çalışmıştım ve topla idman yapmamıştık. Sadece kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Kafama gitmeyi koyduğum için onunla fazla çalışma şansımız olmadı. Beni Ersun Yanal değil yöneticiler gönderdi. Nitekim çalışma fırsatını bu sene yakaladık. Ben burada aradığım ortamı buldum. Yeni bir takımız. Yeni bir oluşum içindeyiz. Eskilerle yeniler çok iyi kaynaştı. Bu idmanlarda da çok iyi bir şekilde ortaya çıkıyor. Aradığım ortamı fazlasıyla buldum" diye konuştu.

Haberbaz

İnsan bikere MAL olmaya görsün ! Sen önce kendine bak, sende biraz kafa olsaydı şu anda hamsi yerine havyar yiyo olurdun:durdurun Emin ol Guiza seni çok iyi tanıyordur:D

iSpanyanın Orta SıraLarında ßi Takımda Oynamı$ OyuncuyLa

Türkiyede Orta SıraLarda Oynamı$ ßi Oyuncuyu Kar$ıLa$tırdın Ya HeLaL OLsun Hocam :)

Adam İspanya Ligi Gol Kralı Bu Bile Türkiye Ligi İçin Üst Düzey Bir Oyuncu Olduğunun Bir İspatıdır...

onu bunu anlamam biz Gökhan Ünal'a 6 Milyon Euro saydık bol bol gol atması lazım

Umut Bulut'la iyi partner oldukları kanısındayım

ama farzedelim ki gökhan cezalı yattara sakat yine geçen seneye döndü forvetimiz

umutla kim oynayacak ergin keleş mi eren görör mü

bence alternatif olarak bi golcu daha lazım

nedir bu bizdeki yabancı sevdası yerlilerle gurur duymadıkça bizden bi halt olmaz :D

Geri