Güiza'dan şok açıklama

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Güiza'dan şok açıklama

Daniel Güiza, yaptığı açıklamalarla yine ortalığı karıştıracak

Milli maçlar için ülkesinde bulunan İspanyol futbolcu, CR TV'ye telefonla bağlanıp, bu sezon sonu kesinlikle ülkesine döneceğini söyledi. Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'yle 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu, ancak gelecek yıl İspanya'da bir takımda forma giyeceğini belirten Güiza "Bunu başkanımız Aziz Yıldırım'a da söyledim. Takımı şampiyon yapıp, kariyerime İspanya'da devam edeceğim. Geçen sezon da birçok teklif aldım. Ama F.Bahçe'de bir yıl daha kalmalıydım" dedi.

"ALEX YOKKEN ATAMADIM"

İspanyol Luis Aragones'le Alman Christoph Daum'u da karşılaştıran Daniel Güiza "Geçen sezonla bu sezon arasında büyük değişim var. Futbolcuların artık yüzü gülüyor" diyerek vatandaşına göndermede bulundu. Saha içinde Alex de Souza'yla mükemmel bir uyum içerisinde olduklarını da ifade eden Güiza, "Kaptan oynamadığı zaman çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Beni anlıyor ve iyi yönlendiriyor. İki maçta sakatlığı nedeniyle yoktu. Gol atamadım. Son karşılaşmada iyileşip dönünce golümü attım" diye konuştu

Kaynak

FenerBahce'de Alex dışındaki oyuncular seni anLamıyor mu :hhmanD

Kazma filan ama sevdirdiydi kerata kendini xD

Sıktı bu saçma haberler artık.

Boş bunlar boooş =)

İLLa ortaLığı karıştırcakLar ya!
Ne derseniz deyin.Sezon sonu gitmeyi düşünsede.Biz Şampiyon oLduktan sonra önemi yok!

Yani olurda bu kaDAR olur

Şimdi diyelimki bu haber doğru (Kesinlikle dengesiz medyanın sallaması)

Haberi okudum şimdi burdaki şok açıklama ney onu anlamadım

seneye gidecem demesimi, alacak takım verir bonservisini alır
alex yokken gol atamadığımı

bu haberin şok etkisi yapan olayını ben çözemedim

Ulan medya gidin kendinize başka uğraşlar bulun, mesela toroğlundan, hıncal uluçtan daha iyi haberler çıkar

Herkezin derdi biz olmuşuz.

Niye acaba:D:D:D:D

Geri