Güiza mucizesi

kocakobra

Banned
Reaction score
0
Güiza mucizesi

Kasığındaki yırtık nedeniyle doktorların “1 ay oynayamaz” dediği İspanyol golcü, kendisini önümüzdeki hafta oynanacak G.Saray derbisine hazırlıyor.

FENERBAHÇE’nin İspanyol santrforu Daniel Güiza, gösterdiği iyileşme süreciyle doktorları bile şaşırtıyor. İspanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası Eleme Grubu’nda Ermenistan ile oynadığı maçtan önce yapılan antrenmanda sakatlanan Okçu’nun G.Saray derbisine yetişme ihtimali belirdi.

Sakatlandığı idmanı ağlayarak terk eden ve doktorların kasığındaki yırtığı gördükten sonra “En az 1 ay oynayamaz” raporu verdiği Güiza’ya yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne kapanan Güiza’ya her gün iğne yapılıyor.

Derbide oynamak istiyorum

Teknik direktör Christoph Daum ile konuşan ve durumunu anlatan Güiza, kendisini her gün daha iyi hissettiğini belirterek, “Galatasaray maçında forma giymek istiyorum. Doktorumuz da benimle yakından ilgileniyor. Takımımız için çok önemli olan bu derbide görev yapıp, atacağım golle başarıda pay sahibi olmak istiyorum” dedi.

G.Antepspor maçında Güiza’nın yerine Semih forma giyecek. İspanyol oyuncunun perşembe günkü S. Bükreş maçının kadrosuna da alınmayacağı bildirildi.

KaYNAK

keşke kopsa bacağı da oynayamasa vallaha fenere daha çok faydası dokunur...

Geri