Güiza, Galatasarayı Kızdıracak!

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0
F.Bahçe'de bekleneni veremeyen Güiza, "Gol atamadığım zaman üzülmüyorum. Ben yalnızca takımın kazanmasını isterim" derken bir de göndermede bulundu.
Sezon başında F.Bahçe'ye gol umudu olarak transfer edilen ama istenen düzeye ulaşamayan Güiza, beklenen golleri atamamasına üzülmediğini söyledi. Fox TV'ye konuşan İspanyol yıldız, "Benim gol atıp atmamam önemli değil, ben sadece takımın galip gelmesini isterim asıl önemli olan bu" dedi.
Yıldız oyuncu neden gol atamadığı sorusuna ise, "Hızlı ve tempolu bir oyun sergiliyorum ama bu gol olarak skorborda yansımıyor. Aslında fazla gol şansı bulacak pozisyonlarım olmadı. Ama golü başkası atsın ve biz galip gelelim. Önemli olan bireyler değil takımın galibiyetidir" yanıtını verdi.
Takımın kendini toparladığını ve G.Saray maçında bunu gösterdiklerini söyleyen Güiza, "Kadıköy'de 9 yıldır kazanamıyorlarmış. Ben bundan sonra kazanacaklarını da sanmıyorum" diye konuştu.

KAYNAK N/A

biLgi icin saoL ..
tuttuğu direği sevmis sanırım :goz: ..

ya bu Guiza'nın ağlak suratını napıcaz, sen türkiyenin en pahalı transferisin maçlarda devamlı ağlamaklı bır hal yakısmıyo...

gs lilerde kabul ediyor etmeli de zaten bu dedikleri :D guizaaa guizaaa

takım kazanması öneLi tabi ama
bir fenerbahcenin forvetiysen eğer
13 macta 3 goL atmak gibi bir Lüksün yoq...

güiza'nın varlığı yeter, güiza yaptığı çapraz koşularla rakibin iki defansını peşine takıo, boşluğu bulan edu lugano gibi süpriz isimler gol atıo :D :D :D

Guiza o tuttuğun direk var ya ... Hangi kaLenin direği acaba :saskin Neden tutuyorsun :saskin

Mario JardeL
Değeri= 16 M $
17 Maçta 18 goL (sadece Lig)

Dani Güiza
Değeri= 14 M €
13 Maçta 3 GoL (Lig)

saol lazish bazı arkadaşlar görmek istemio bunları :vur
guiza efendi sen önce gol at sora da karına sahip çık
zira kurban bayramıda qelio boynuzlu die alırlar senide :D

n€d!mßuг@ĸ;3790699' Alıntı:
ya bu Guiza'nın ağlak suratını napıcaz, sen türkiyenin en pahalı transferisin maçlarda devamlı ağlamaklı bır hal yakısmıyo...

Tam amele ye benzio:saskin:saskin:victory

bu yılın en gözde lafını söylüyorum gerisini siz idark edinn

guiza kaleciyle karsı karsıya vurdu ve tanç:):)

Guiza :
Aslında fazla gol şansı bulacak pozisyonlarım olmadı. ;

uLan Allahtan kork bee sana geLen top kadar kime geLiyor o takımda..En son Beşiktaş maçında gördük ne kadar goL pozisyonuna girdigini [[%100Lük]] Ve ne kadar attıgını

Geri