Güiza beklediği Fener'i bulamadı [FB TİM]

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

İspanyol oyuncu, geçen sezon Avrupa'da fırtına gibi esen F.Bahçe'yi beklerken, tel tel dökülen Kanarya'nın hali karşısında şaşkına döndü..

8826_B_guiza002b.jpg

İspanyol oyuncu, geçen sezon Avrupa'da fırtına gibi esen F.Bahçe'yi beklerken, tel tel dökülen Kanarya'nın hali karşısında şaşkına döndü..

Fenerbahçe'nin sezona yaptığı kötü başlangıç, yeni golcü Güiza'yı şaşkına çevirdi. Transferi sırasında sarı-lacivertli takımın geçen sezonki Şampiyonlar Ligi başarısını referans olarak alan İspanyol oyuncu, takımın şu andaki durumundan dolayı son derece kaygılı...

TESADÜF OLAMAZ
Golcü yıldızın yakın çevresine, "Doğrusu beklediğim takım bu değildi. Anlamadığım bir şekilde işler ters gidiyor. Ama yine de umutsuz değilim. Geçen yıl yaşananlar tesadüf olamaz. En kısa sürede kendimizi toparlayacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi. İspanyol oyuncu, kendisinin beklenen düzeyde gol atamamasını ise tek forvet oynamasına bağladı. Semih'le iyi anlaştığını vurgulayan Güiza, "Onun iyileşip dönmesini bekliyorum" dedi...

Kaynak : G Fener

çok merak ediyorum acaba fenerbahçe beklediği Guiza ' yı buLdumu :hhmanD

çok merak ediyorum acaba fenerbahçe beklediği Guiza ' yı buLdumu :hhmanD

bence guiza eLinden geLeni yapıo ama adamı besLeyen yoqqi goL adsın pozisyona girsin.
bence deivid iyiLeşip takım rayına oturduğunda göreceksiniz guiza yı...

bncede elinden ne geliyorsayapıyor çok efor sarfediyo ama hep yanlız kalıyo semih de dönse de artık yine de kötü sonuçlar almasak yha

Nasıl Elinden Geleni Yapıor Ya Adam Kaleciyle Bomboş Pozisyondayken Atamıor

Nasıl Elinden Geleni Yapıor Ya Adam Kaleciyle Bomboş Pozisyondayken Atamıor

ya dai baq baros a 6 tane pozisyon geLio 2 tane atıo süper adam dioruz dimi süperde adam zaten.Ama bizim guiza ya en fazLa 2 top geLio onuda ya atıo yatamıo işte oLayın özeti budur...

bırak allahını seversen kejmanada öyle diyorlardı bi cacık olmadı kejman 1 bu 2 bundanda bir cacık olmas

bırak allahını seversen kejmanada öyle diyorlardı bi cacık olmadı kejman 1 bu 2 bundanda bir cacık olmas

ya kezman La su adamı aynı kefeye koydunya sana bişe demiorm ya...
ya kezmanı izLemedin ya guiza yı iki adamın birbiriyLe aLakası yoq...
sana sdc bekLe diorm deivid semih ve wederson iyiLeşsin o zmn görceksin güiza nsL ucuracak takımı.....

yahu adam çok müsait pozisyonlarda bile gol yapamıyo kabul ediyorum ilerde çok yalnız kalıyo ama kaleciyle karşı karşıyaları atması lazım

yahu adam çok müsait pozisyonlarda bile gol yapamıyo kabul ediyorum ilerde çok yalnız kalıyo ama kaleciyle karşı karşıyaları atması lazım

atıcak dai atıcak diorm Lütfen biras sabır
coq zor bi dönemden geciorus...

Eğer Guiza bu açıklamayı yapmışsa şaşarım...
Bazı şeyler tesadüf değildir tamma burası açık ama geçen yılki Fenerden eser yok her maçını izlediğim Fenerbahçe'nin bu akşamki maçını izlemeye gitmek içimden gelmiyor. Sorun bence Fenrbahçe'de değil Dede de önce ona bir çözüm bulmak lazım...

Arkadaşlar allah için şu Kezman'ı kimse ile kıyaslamayın.Kezman potansiyel bir sinir bozucu mahluk.Hiç kimse onun kadar insanların moralini ve ruh halini bozamaz...

Bunlar sırf havaciva ya biz ne gol kralları gördük acaba adam gol kralı olmasaydı böyle dermiydiniz adam 27 yaşında golkralı olmuş önceden adısanı duyulmayan sıradan bi futbolcu lütfen kezmanla kıyaslamayın guiza beyi kimin ne olduğu belli 1 milyonluk futbolcuya 17 milyon veren sayın başkanımız düşünsün şimdi

Guiza'da Süperman değiLki her maçta 3-5 goL atsın
Zaten her maçta 3-5 kere top geLiyor rakip aLanda...
ßence yeterLi.
eski Fenerbahçe oLsa eminim bundan kat kat daha fazla ıyı oLurdu
Takımımızın kötü FutboLu Guiza'ya yansıyor oLay bundan ibaret.

Guiza'da Süperman değiLki her maçta 3-5 goL atsın
Zaten her maçta 3-5 kere top geLiyor rakip aLanda...
ßence yeterLi.
eski Fenerbahçe oLsa eminim bundan kat kat daha fazla ıyı oLurdu
Takımımızın kötü FutboLu Guiza'ya yansıyor oLay bundan ibaret.

aynen dai sabahtan beri şu oLayı annatamadım miLLete

guıza cok ıyı olsaydı ıspanyadakı buyuk takımlar bırakırmıydı acaba
barcelona ;real madrıd vs..​

ne aLaka bütün iyi futboLcuLarı onLar aLıcak die bişşemi war...
barcanın eLinde zaten 4-5 tane sağLam faorvet war
reaL içinde aynı şey geçerLi

Türkiye'ye gelmesi muhtemel veya gelen hangi forvet Nistelrooy,Raul,Henry,Eto'o gibi isimleri kesebilir ki?Hücum presini Güiza kadar iyi yapan forvet var mı Türkiye'de?İlerde yalnız kalması işini zorlaştırıyor..

Bu oyuncu La Liga'da penaltı atmadan gol kralı olmuş bir oyuncu.Türkiye'de de ofsayttan gol atmıyor,faul yaparak gol atmıyor.

Güiza yı izlerken ben yoruluyorum.İlerleyen günlerde çok daha faydalı olacaktır,tabi bunun için takım oyunu şart...

Geri