Göztepe'mizde bir ilk daha....

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
Tarihinde bir çok ilklere imza atan Göztepe’miz taraftarının gurur duyacağı bir büyük projeyi daha hayata geçirdi. Kulübümüz Ulusalararası kalitenin simgesi olan ISO 9001 Belgesi’nin sahibi oldu.

Türkiye’de sadece Beşiktaş, Sakaryaspor ve Sarıyer kulüplerinin bugüne kadar alabildiği belgeye Ege’de ilk kez kulübümüz layık görüldü. Kulüp binamızda düzenlenen törene Altınbaş Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Yücel Karadağ, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Serdar Samur, Prosert Ltd. Şti. Genel Müdürü Ali Yücel Kerimoğlu, Göztepe Spor Kulübü Kalite Temsilcisi M.Fatih Öcal katıldı.

ISO 9001 Belgesi’ni hazırlayan Prosert şirketinin Genel Müdürü Ali Yücel Kerimoğlu “Göztepe Spor Kulübü bu belge için çok gönüllü bir çalışma yaptı. Tüm çalışmaların bugün için değil gelecek düşünülerek yapılmış olması da bizleri çok mutlu etti. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir model yarattıkları için tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Uluslararası geçerliliği olan ve kalitenin simgesi olan bu belgeyi sunmaktan da büyük gurur duyuyorum.” Dedi.

Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekilimiz Serdar Samur da törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Kurumların hayatlarının insanların hayatlarından daha uzun sürebilmesini ve toplumda belli bir güven unsurunun oluşmasını sağlamak kurumsallaşma ile gerçekleşen bir olgudur. Kurumsallaşmanın en önemli araçlarından biri olan kurumsal yönetim ise yönetim kalitesini geliştirmenin ve bu gelişimi sürekli kılmanın temelidir.
Göztepe”mizin, küreselleşen dünyada başarılı olabilmek için; geleneksel sistem ve düşüncelerin terk edilerek, rakip işletmeler ve ülkeler bazında, kurumsal yönetimini mümkün kılacak 3 aşamalı bir planlama yapılmıştır. Buna göre;

*Birinci Aşama: kurum için bir stratejinin belirlenmesi, yani ne yapacağımız konusunda net bir yol haritasının çizilmesi,

*İkinci Aşama: Kulübün bütün faaliyet alanlarında yapılacak işlerin doğru yapılmasına yönelik, kalite anlayışının benimsenmesi ve bu doğrultuda işlerin yürütülmeye başlanması,

*Üçüncü Aşama: Yapılan işlerin sürdürülebilir olmasını sağlayan ve kurum kültürünün oluşacağı kurumsallaşmanın olgunlaşmasıdır.

Kulübümüzde yaklaşık bir yıllık süreden beri devam eden çalışmalarla kurumsallaşmanın birinci aşaması olan stratejik yönetim modeli ve yol haritası tamamlanmış ve ikinci aşaması olan ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ çalışmaları nihai aşamaya gelmiş ve bugün itibarıyle, “Kulüp Yönetimi, Sportif Branşlar, Tesis Yönetimi, Basın ve Taraftar ile İletişim ve Taraftar Ürünleri Satışı” konularında ISO 9001 Kalite Belgesi almaya hak kazanılmıştır.

Ülkemizde söz konusu belgeyi almaya hak kazanan ilk Ege kulübü olunmasına rağmen; belge kapsamının içeriği bakımından, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilmiştir.
Belirlenen KALİTE POLİTİKASI çerçevesinde, Göztepe’mizin bir dünya kulübü olması yolundaki kurumsallaşma çabaları artarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

5b348406c07418c1e6633536bf908138.jpg

7b897fe73c4e3f6aec14f08168ee44fd.jpg

33014db52d9400ab6a5f9d04b9f083f9.jpg

Göztepe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Göztepe, Türkiye'nin köklü kulüplerinden biri..

Ege Bölgesi'ndeki diğer takımlardan ayrıcalığı olduğu, bu belgeyle de ispatlanmış oldu..

hayırlı uğurlu olsun göz-göz'e..

Hayırlı olsun yakışır göztepeye...Göz göz GOZTEPE..

Karşıyakada oturan ancak Göz göz lü bir taraftar olarak Hayırlı uğurlu olsun

Geri