Gözlerinize İnanamayacaksınız. Zihin Okuyucu!!!

dostum bu çok basit bir aldtmaca.Sana kısaca anlatayım çözdüğüm kadarıyla.

Tuttuğun sayı 90-99 arasındaysa sonuç her zaman = 81
80-89 arasındaysa sonuç her zaman = 72
70-79 arasındaysa sonuç her zaman = 63
...
...
...

bu böyle 9 ar 9ar azalır ve sonuç hiç değişmez.Ve tabloya baktığında bu 81,72,63,54,45,36,27,18,9 sayıularının sağındaki semboller hep aynıdır.yani güzel bir ilizyon da denilebilir buna :p

anlaşılabildiyse sevinirim.

biz bunlkarı kucukken yapıoduk be abi

OdyyseuS' Alıntı:
Ne yalanı?????????????Akıllı ol,kelime seçiminede dikkat et...

Senin sorunun ne ? 1.si sonuç hiç değişmez ve hep aynı gelir.yani yanılma yok. 2.si zaten ben matrak olsun diye söyledim YALAN diye.polemiğe gerek yok

sen nasıl çözdün ya çok saçma benim tuttuğum sayı her defasında farklı ve karşılıklarıda farklı ben biçok kez denedim doğru çıkıyo

arkdaslar dıkkat etmnıs gereken nokta sadce basıtbir mat aladatmacasını yanında gos boyama. yapılan her ıslem dokuzun katını verıyor ancak her deneyıste dokuzun katlarına gelen sembol degısıo ve boylelıkle len nasıl oldu yın ebıldı gıbı bır yanılgı ıcerısıne dusuosunus :)

bu konu verilmişti arkadasım

arkadaşlar polemüğe gerek yok yapana helal olsun emeğine sağlık on numara gerçekten

arkadaşlar polemiğe gerek yok yapan kardeşimin eline sağlık gerçekten çok güzel allah ondan razı olmuş gerçekten çok etkilendim

tamam yapılan her işlem 9 un katlarını veriyor fakat burdada 9 ihtimal olşuyor o nolcak orayı çözemedim

katılıorum 9 ihtimalde yanılma payı çok yüksek ama yanılmıo :emzik

yawru bide tabloyu surekli değiştiriyo ki sonuc hep aynı seyi vermesin yapana helal olsun tuttugun sayıdan rakam degerlerinin toplamını cıkardığın zaman 9 a bolunen bi sayı cıkıyor dokuza bolunen sayıların karsısıda hep aynı kurtuluş şansın yok yani sonuc hep aynı cıkar

Bence Mausunuzu Haraket Ettirmeden Secin Rakamlari Falan O Zaman Tahmin Edemiyor Bende Öyle En Azindan

Geri