Gözlerİnİze İnanamayacaksiniz !..

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
3537gap.jpg

Bu pozisyon çok konuşulacak !.. Denizlispor-Fenerbahçe karşılaşmasının 78. dakikasında yaşanan bir pozisyon büyük tartışmalara yol açtı !..

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Deivid'in 78. dakikada yaklaşık 35 metreden çektiği şut üst direkten kale cizgisinin yaklaşık yarım metre içerisine düşmesine rağmen hakem Aytekin Durmaz golü vermedi !..

Tıkla Pozisyonu İzle

Ligtv

.

Yan hakeme gözlük almak lazım top kalede yarım metre içeri giriyor yan hakem uyuyor...yoksa cok klass bir goldü haftanın gölü olurdu bence

muthiş bir goL, yan hakem bile yetişememiş napsın:D:D:D

naklen izledim maç sonucu denizli :0 fenerbahçe :2

olması lazımdı tabi

her hafta olmaya başladı bu pozisyonlar bazıları zor oluyor gercekten ayırt etmek ama bu barizdi gol olduğu ... ben bir galatasaraylı olarak hakemlerin çok azında art niyet oldugunu düşünüyorum ama kesin inandığım bişey varsa hakemlerin hepsi çok kötü maç yönetiyor ve malesef bütün takımları birbirlerine düşürüyorlar..

yeni kural kitabında top aglara degmeden gol olmadıgı yazıyo heralde??

hakem yedi güzeLim goLü...

Hakem Yılın Golünü Yedi..
Yalnız Dikkat Çeken Bi nokta war adam 35 - 40 m den wuruor Top Direğe Çarpıor Yarım metre İçeri düşüyor Bi daa Direğe Çarpıyor Şaşırtıcı
Ama Gol Kabak gibiydi :D

Tamam hadi tam çizgide olur veya biraz geçer görememiş diyecem de , bu kadar da olmaz ki be kardeşim ya

Yan Hakem Görmedi mi , Ne Yan Hakemi SİMİTÇİ O , SİMİTÇİ

Bu neki ya 4. hakeme ne dersiniz sahada 6 yabancı var aragones birini çıkarıp deivid i oyuna sokacak o sırada emrede oyuna girecek sahadan türk futbolcu çıkıyor emrenin oyuna girmesi lazım çünkü sahada hala 6 yabancı futbolcu var 4. hakem arkadan deividi itiyor gir diye :) emre geri çekiyor girme diye hakem itiyor :) deivide ortadan ikiye bölünecek diye korktum. Bu hakemlerden bi cacık olmaz yurt dışından hakem gelsin...

Geri