~uYuSTuRuCu~
New member
Gözlerin...
Gözlerin, yağmur gözlerin... Katil, dikenli tel, karabasan gözlerin... Ürkek, ağlamaklı ve kaçak gözlerin... Bana yasak gözlerin... Büyülü, korkunç giz dolu gözlerin... Buğulu gözlerin; düşgücüm, özgürlüğüm... Gözlerin ölümüm ve gözlerin için adam öldürürüm!!! Gözlerin olmasa her gece üşürüm... Toprak mı renk verdi gözlerine yoksa yosun mu diye sormak çok anlamsız. Çünkü toprak da yosun da hırsız...
Ben yine gözlerin diye başlayacağım... Zaten yaşamıma gözlerin diyerek başladım!!! Sevincim, üzüntüm, korkum, karabasanım, kolum, bacağım sakat; gözlerini düşlemezsem... Düşlerim için kızma bana! Çaresizim... Gözlerin ezberimde... Yıllardır varlığını bilmeden bakışını ve teninin kokusunu hissettim ve itiraf ediyorum sen bilmeden seninle seviştim... Seninle seviştim diyorum... Haklısın okuma bunları... Kaldır at, tükür üzerine, beni lanetle; ama yüreğimi ne yapacaksın? Sende o gözler durdukça; çaresiz benim olacaksın! İstemiyorsan kendi gözlerini oyacaksın! Ama... Yapma... Gözlerin; düşlerimle kardeş, düşlerim sadık, ama gözlerin; kalleş gözlerin, şiirlere yeterli gözlerin, binlerce sayfa dolusu şiir etmeli...
Umursama beni ve söylediklerimi! Ben böyleyim... Olur olmadık şeyleri düşler, olur olmadık düşlerimi işlerim kağıtlara... Ama en olmadık düşler birgün gerçek olur. Zaten düşler de gerçekleşmeleri için kurulur. Bu yüzden çok düşleyenlerden korkulur... Benden hep korkarlar... Benden değil düşlerimden... Aslında sen de kork! Hayır, korkma! Korkmamalısın... Çünkü sen benim en narin, en kırılgan, en özendiğim tarafımsın... Sen benim yaratıcılığım, can damarımsın. Nasıl keserim can damarımı? Zaten sen benim acılardan çalabildiğim tek mutluluğumsun!!! Evet, öylesin... Ama benim olmalısın... Benim ol! Yoksa kaçacağım bu kentten, kurtulacağım bu insanlardan... Sana yalvarıyorum!.. Yalvarmıyorum!.. Sen bilmezsin eksikliği, yarımlığı, karanlıkta kalmayı... Sen bilir misin başka tenlerde tek bir teni aramayı?
Sen bilir misin? Bilmezsin
ßu Da ßeNiM TaRaFiMDaN ßu $eKiL'ê ÇeVRiLDi...
GôZLêRîN..!
GôZ£êRîN, YâĞMûR GôZ£êRîN..KâTî£,DîKêN£î Tê£,KâRâßâSâN GôZLêRîN..
ûRKêK âĞLâMâK£ı Vê KâÇâK GôZ£êRîN..ßûYû£û,KôRKûNÇ GîZ DôLû GôZ£êRîN.. ßuĞuLu GôZLêRîN;
Dû$GûCûM ,ôZGûR£ûĞûM...GôZ£êRîN ô£ûMûM Vê GôZ£êRîN îÇîN âDâM ôLDûRûRuM.!!!
GôZLêRıN ôLMâSâ HêRGêCê û$ûRûM..
TôPRâK Mı RêNK VêRDî GöZLêRîNê YøKSâ YøSuN Mu DîYê SøRMâK ÇôK âNLâMSıZ...
ÇûNKû TøPRâK'Tâ YøSuNDâ HîRSîZ...
ßêN YîNê GôZ£êRîN DîYê ßâ$£âYâCâĞıM...ZâTêN Yâ$âMıMâ GôZ£êRîN DîYêRêK ßâ$£âDıM!!!
SêVîNCîM,ûZûNTûM,KøRKuM,KâRâßâSâN'ıM,Kô£uM,ßâCâĞıM SâKâT;GôZ£êRîNî Dû$£êMêZSêM...
Dû$£êRîM îÇîN KıZMâ ßâNâ! ÇâRêSîZîM..GôZ£êRîN êZßêRîMDê..
Yı££âRDıR VâR£ıĞıNı ßî£MêDêN ßâKı$ıNı Vê TêNîNîN KøKuSuNu HîSSêTTîM Vê îTîRâF êDîYøRûM SêN ßîLMêDêN SêNîN£ê SêVMî$TîM..
SêNîN£ê SêVîŞTîM DîYøRuM..HâK£ıSıN øKuMâ ßûN£âRı..
Kâ£DıR âT,TûKûR ûZêRîNê,ßêNî £âNêT£ê;âMâ YûRêĞîMî Nê YâPâCâKSıN ?
SêNDê ø GøZLêR DuRDuKÇâ;ÇâRêSîZ ßêNîM ø£âCâKSıN..!
îSTêMîYøRSâN KêNDî GôZLêRîNî øYâCâKSıN..!
âMa YâPMâ GôZLêRîN;Dû$LêRîMLê KâRDê$,Dû$LêRîM SâDıK âMâ GôZLêRîN ,
KâLLêŞ GôZLêRîN $îıRLêRê YêTêRLî GôZLêRıN ßîNLêRCê SâYFâ DôLûSû $îıR êTMêLî..
uMuRSâMâ ßêNî Vê SôYLêDîKLêRîMî ßêN ßôYLêYîM...
øLuR øLMâDıK $êYLêRî DûŞLêR øLuR øLMâDıK DûŞLêRıMî îŞLêRîM KâĞıTLâRâ..
ÂMâ êN øLMâDıK DûŞLêR ßîRGûN GêRÇêK øLuR.
ZâTêN Dû$LêRDê GêRÇêKLê$MêLêRî îÇîN KuRuLuR.ßu YûZDêN ÇøK DûŞLêYêNLêRDêN KøRKuLuR.
ßêNDêN HêP KøRKâRLâR.ßêNDêN DÊĞîL Dû$LêRîMDêN.âSLıNDâ SêNDê KøRK HâYıR KøRKMâ!
KøRKMâMâLıSıN.ÇûNKû SêN ßêNîM êN NâRîN,êN KıRıLGâN,êN ôZêNDîĞîM TÂRâFıMSıN...
SêN ßêNîM YÂRÂTıCıLıĞıM,CâN DâMâRîMSıN..NâSıL KêSêRîM CâN DÂMâRıMı.?.¿
ZâTêN SêN ßêNîM âCıLâRDâN ÇâLâßîLDîĞîM TêK MuTLuLuĞuMSuN..!!
êVêT ôYLêSîN..âMâ ßêNîM ôLMâLıSıN..ßêNîM ôL.!
YøKSâ KâÇâCâĞıM ßu KêNT'TêN KuRTuLâCâĞıM ßu îNSâN'LâRDâN SâNâ YâLVâRıYøRûM..YâLVâRMîYøRûM..
SêN ßîLMêZSîN êKSîKLîĞî,YâRıMLıĞı KâRâNLıKTâ KâLMâYı ..
SêN ßîLîRMîSîN ßâ$KÂ TêNLêRDê TêK ßîR TêNî âRâMâYı..!
SêN ßîLîRMîSîN ..? ßîLMêZSîn..ßîRîNDêN GêLMî$Ti..SiZLê PaYLa$Maq isTêDîM.
Gözlerin, yağmur gözlerin... Katil, dikenli tel, karabasan gözlerin... Ürkek, ağlamaklı ve kaçak gözlerin... Bana yasak gözlerin... Büyülü, korkunç giz dolu gözlerin... Buğulu gözlerin; düşgücüm, özgürlüğüm... Gözlerin ölümüm ve gözlerin için adam öldürürüm!!! Gözlerin olmasa her gece üşürüm... Toprak mı renk verdi gözlerine yoksa yosun mu diye sormak çok anlamsız. Çünkü toprak da yosun da hırsız...
Ben yine gözlerin diye başlayacağım... Zaten yaşamıma gözlerin diyerek başladım!!! Sevincim, üzüntüm, korkum, karabasanım, kolum, bacağım sakat; gözlerini düşlemezsem... Düşlerim için kızma bana! Çaresizim... Gözlerin ezberimde... Yıllardır varlığını bilmeden bakışını ve teninin kokusunu hissettim ve itiraf ediyorum sen bilmeden seninle seviştim... Seninle seviştim diyorum... Haklısın okuma bunları... Kaldır at, tükür üzerine, beni lanetle; ama yüreğimi ne yapacaksın? Sende o gözler durdukça; çaresiz benim olacaksın! İstemiyorsan kendi gözlerini oyacaksın! Ama... Yapma... Gözlerin; düşlerimle kardeş, düşlerim sadık, ama gözlerin; kalleş gözlerin, şiirlere yeterli gözlerin, binlerce sayfa dolusu şiir etmeli...
Umursama beni ve söylediklerimi! Ben böyleyim... Olur olmadık şeyleri düşler, olur olmadık düşlerimi işlerim kağıtlara... Ama en olmadık düşler birgün gerçek olur. Zaten düşler de gerçekleşmeleri için kurulur. Bu yüzden çok düşleyenlerden korkulur... Benden hep korkarlar... Benden değil düşlerimden... Aslında sen de kork! Hayır, korkma! Korkmamalısın... Çünkü sen benim en narin, en kırılgan, en özendiğim tarafımsın... Sen benim yaratıcılığım, can damarımsın. Nasıl keserim can damarımı? Zaten sen benim acılardan çalabildiğim tek mutluluğumsun!!! Evet, öylesin... Ama benim olmalısın... Benim ol! Yoksa kaçacağım bu kentten, kurtulacağım bu insanlardan... Sana yalvarıyorum!.. Yalvarmıyorum!.. Sen bilmezsin eksikliği, yarımlığı, karanlıkta kalmayı... Sen bilir misin başka tenlerde tek bir teni aramayı?
Sen bilir misin? Bilmezsin
ßu Da ßeNiM TaRaFiMDaN ßu $eKiL'ê ÇeVRiLDi...
GôZLêRîN..!
GôZ£êRîN, YâĞMûR GôZ£êRîN..KâTî£,DîKêN£î Tê£,KâRâßâSâN GôZLêRîN..
ûRKêK âĞLâMâK£ı Vê KâÇâK GôZ£êRîN..ßûYû£û,KôRKûNÇ GîZ DôLû GôZ£êRîN.. ßuĞuLu GôZLêRîN;
Dû$GûCûM ,ôZGûR£ûĞûM...GôZ£êRîN ô£ûMûM Vê GôZ£êRîN îÇîN âDâM ôLDûRûRuM.!!!
GôZLêRıN ôLMâSâ HêRGêCê û$ûRûM..
TôPRâK Mı RêNK VêRDî GöZLêRîNê YøKSâ YøSuN Mu DîYê SøRMâK ÇôK âNLâMSıZ...
ÇûNKû TøPRâK'Tâ YøSuNDâ HîRSîZ...
ßêN YîNê GôZ£êRîN DîYê ßâ$£âYâCâĞıM...ZâTêN Yâ$âMıMâ GôZ£êRîN DîYêRêK ßâ$£âDıM!!!
SêVîNCîM,ûZûNTûM,KøRKuM,KâRâßâSâN'ıM,Kô£uM,ßâCâĞıM SâKâT;GôZ£êRîNî Dû$£êMêZSêM...
Dû$£êRîM îÇîN KıZMâ ßâNâ! ÇâRêSîZîM..GôZ£êRîN êZßêRîMDê..
Yı££âRDıR VâR£ıĞıNı ßî£MêDêN ßâKı$ıNı Vê TêNîNîN KøKuSuNu HîSSêTTîM Vê îTîRâF êDîYøRûM SêN ßîLMêDêN SêNîN£ê SêVMî$TîM..
SêNîN£ê SêVîŞTîM DîYøRuM..HâK£ıSıN øKuMâ ßûN£âRı..
Kâ£DıR âT,TûKûR ûZêRîNê,ßêNî £âNêT£ê;âMâ YûRêĞîMî Nê YâPâCâKSıN ?
SêNDê ø GøZLêR DuRDuKÇâ;ÇâRêSîZ ßêNîM ø£âCâKSıN..!
îSTêMîYøRSâN KêNDî GôZLêRîNî øYâCâKSıN..!
âMa YâPMâ GôZLêRîN;Dû$LêRîMLê KâRDê$,Dû$LêRîM SâDıK âMâ GôZLêRîN ,
KâLLêŞ GôZLêRîN $îıRLêRê YêTêRLî GôZLêRıN ßîNLêRCê SâYFâ DôLûSû $îıR êTMêLî..
uMuRSâMâ ßêNî Vê SôYLêDîKLêRîMî ßêN ßôYLêYîM...
øLuR øLMâDıK $êYLêRî DûŞLêR øLuR øLMâDıK DûŞLêRıMî îŞLêRîM KâĞıTLâRâ..
ÂMâ êN øLMâDıK DûŞLêR ßîRGûN GêRÇêK øLuR.
ZâTêN Dû$LêRDê GêRÇêKLê$MêLêRî îÇîN KuRuLuR.ßu YûZDêN ÇøK DûŞLêYêNLêRDêN KøRKuLuR.
ßêNDêN HêP KøRKâRLâR.ßêNDêN DÊĞîL Dû$LêRîMDêN.âSLıNDâ SêNDê KøRK HâYıR KøRKMâ!
KøRKMâMâLıSıN.ÇûNKû SêN ßêNîM êN NâRîN,êN KıRıLGâN,êN ôZêNDîĞîM TÂRâFıMSıN...
SêN ßêNîM YÂRÂTıCıLıĞıM,CâN DâMâRîMSıN..NâSıL KêSêRîM CâN DÂMâRıMı.?.¿
ZâTêN SêN ßêNîM âCıLâRDâN ÇâLâßîLDîĞîM TêK MuTLuLuĞuMSuN..!!
êVêT ôYLêSîN..âMâ ßêNîM ôLMâLıSıN..ßêNîM ôL.!
YøKSâ KâÇâCâĞıM ßu KêNT'TêN KuRTuLâCâĞıM ßu îNSâN'LâRDâN SâNâ YâLVâRıYøRûM..YâLVâRMîYøRûM..
SêN ßîLMêZSîN êKSîKLîĞî,YâRıMLıĞı KâRâNLıKTâ KâLMâYı ..
SêN ßîLîRMîSîN ßâ$KÂ TêNLêRDê TêK ßîR TêNî âRâMâYı..!
SêN ßîLîRMîSîN ..? ßîLMêZSîn..ßîRîNDêN GêLMî$Ti..SiZLê PaYLa$Maq isTêDîM.