gözünüzü seveyim işe yarar keylogger

dragon111

New member
Reaction score
0
arkadslar sitedeki bütün keyoggerların denedim kotamı 1 gb astım ama çalısan keylogger yok nolur yardımcı olun cok ama cok önmmli tesekürleriniz benden oılsun..:mad:

abi bu antikeylogger galiba

ewet galiba anti keylogger programdan bişey anlamadım lütfen acıklarmısın..

kanka bi keylogger programı war ama 7 günlük deneme versionu
programın adıda elite keylogger
google'dan elite keylogger trial diye arattır ordan indirirsin
:cool:

aga bakıyım inşallah olur olursada crack kıyagınıda yapar biri heralde...

dragon111' Alıntı:
ewet galiba anti keylogger programdan bişey anlamadım lütfen acıklarmısın..
sen keylogger istemedin mi kardeş bende sana keylogger programı verdim crack falan aramana gerek yok dikkat edersen crackini de vermişim.

şimdi hangi keylogger %100 çalışıo ona göre indirem

hoca nasıl calısır ne gönderir aydınlatırsanız cooook sevinirim.daha net aleminde bedava keylogger bulamadım ama tabiki virüs prog. yakalanmayan...

Arkadaşlar bende manyak bir keylogger war..ismide mk(manyak keylogger)..walla ..sakın gülmeyin..çalışması %100 garantili...edinmek isteyen arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum..profilimde msn im war.. eklyin görüşelimmm..çünkü bu keylogger ın kurulumu biraz farklı..mesajlarınızı bekliyorum...

ben güvenemiyorum arkadsım anlayısla karsılarsın heralde..anlatımını resimlerle anlatırsan daha ii olur ..saol yayarın için..

kardeş msn me gel orada detaylı olarak anlatırım..bu arad resimli anlatımı nasıl yapacamı bilmiyom:ter:

Bu arada bu mk(manyak keylogger) anti-virüs lere yakalanıyo ama durumu bişekilde idare et..ama çalışmasına % 100 garanti weririm..

saol yardımcı oldugun içinde antilere yalanıosa hiç ugrasmayak yinede saol..

beyler bu key logger nasıl kullanılıyo gozunuzu sevem ogretın

beyler su key logger nasıl kullanıyo yaw anlasam cok işime yarıyacak da bi ogretseniz cok sevınecem..yardımlarınızı beklıyorum sagolun:D

proagent çalışıyor ama değişik yorumlar var hakkında:S
google yaz bulursun hemen

googlede ara spyarsenal di€ orda %lerce war keylogger süper hemid€

Geri