Gözünü Sevdiğimin Berberi (Müthiş)

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Adam evinin ihtiyaçlarını temin etmek için karısıyla beraber köyden şehire gitmiş,alışverişlerini yapmışlar gezerken bi berber dükkanına rastlamış,hanımına;Hanım sen kapının önünde otur ben bir traş olayım demiş ve berber koltuğuna oturmuş,berber öyle güzel traş ediyormuşki birden aklına etek traşınında uzun olduğu gelmiş ve demiş,berber kardeş böyle böyle onuda traş edermisin?Berber tabiiki parasıyla değilmi diye cevap vermiş ve büyük bir ustalıkla adamın etek traşınıda yapmış,derken yahu berber kardeş olmaya oldu şu benim hatununda etek traşını yaparmısın,berber tabiiki parasıyla değilmi demiş ve adam karısını berber koltuğuna oturtmuşşşşş.
Berber kadının traş olacak bölgesini güzelce sabunlamış almış usturayı eline yukardan aşşağı almış ama iş kenarlara gelince başlamış zorlanmaya sanatınada gölge getirmeyi gururuna yedirememiş ne yapsam diye düşünürken çıkarmış penisini sokmuş kadının vajinasına ve kenarlarını temizlemiiiiiişşşş.
Karısınında traşı bittikten sonra adam berbere ücreti öderken Bre hey gözünü sevdiğimin berberi,sana helal olsun bu sanat,KULPLUNUN KULPUNDAN TUTTUN TRAŞ ETTİN,KULPSUZADA KULP TAKTIN TRAŞ ETTİN demiş ve koyulmuş yolaaaaaaaaa.. :)))))

Pİs Adamsin EmmoĞlu

:aşkEmmoğlu ne pis adamsın ortak be yaw,bu fıkrayı bana hiç anlatmadıydın burdamı görecektim:p

hehhehe.bende kocası berberden para isteyecek sandıydım.vay gavat koca vaaay..:p :):D:D

Geri