Görmedim abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black06

New member
Reaction score
0
sabri-robertocarlos-18423_501.jpg

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sabri ile Lig Tv muhabiri arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Sabri, takım olarak rakip kim olursa olsun sahaya galibiyet için çıktıklarını dile getirerek, "Buraya da galibiyet için geldik ama mağlup olduk" dedi.

Maça iyi başlayamadıklarını vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "İlk yarıyı 1-0 yenik kapattık. İkinci yarıda da istemediğimiz bir hatayla 2. golü yedik. Ardından oyunu dengeleyerek, gol bulduk ama sonra 10 kişi kaldık. Eğer son bölümde Aydın'ın vuruşu gol olsaydı, maçı 2-2 bitirebilirdik. Sonuçta 10 kişisiniz ve Fenerbahçe de çok iyi bir takım. Fenerbahçe'ye karşı 10 kişi oynamak çok zor" diye konuştu.

'GÖRMEDİM ABİ'

Bu açıklamanın ardından Lig Tv muhabirinin Sabri'ye sorduğu soru ise ilginçti:

Muhabir: "Mesela sen hiç hayatında Fenerbahçe galibiyeti gördün mü? Galatasaray'ın buradaki en son galibiyeti 1999 yılında"

Sabri: "Görmedim abi, ben o zamanlar alt yapıdaydım"

Taraftara Teşekkür!

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı 3-1'lik skorla elde edilen derbi zaferinin ardından kendilerini destekeleyen taraftara bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sarı lacivertlilerin resmi internet sitesinin girişinde Türk Telekom tribününde yapılan ve Galatasaray'a esprili bir göndermede bulunan "Doğduğun günden beri" yazılı görsel şovun arka plana taşınarak yayınlanan "Teşekkürlerimizle" başlıklı mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Büyük Fenerbahçe taraftarı, ezeli rakibimiz Galatasaray ile sahamızda oynadığımız Turkcell Süper Lig maçında yine tribünleri doldurarak, takımımızı son dakikaya kadar coşkuyla desteklemiş ve galibiyet sevincimize ortak olmuştur.

12. Adam, ezeli rakibimizle sahamızda oynadığımız son 10 maçtaki galibiyet ile FENERBAHÇEMİZİN en önemli transferi, en değerli oyuncusu olduğunu, en güzel şekilde ortaya koymuştur.

Büyük Fenerbahçe taraftarına tüm kalbimizle teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mynet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri