Göreve Talibim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HæRpy_Qu€€n artık bu konuya yorum yazmazsan ii olur(+ yada - şeklinde)

J@CK@L' Alıntı:
HæRpy_Qu€€n artık bu konuya yorum yazmazsan ii olur(+ yada - şeklinde)

jackal lafı agzımdan aldın... insan bi kere yorum yapar aynı yorumdan 10 tane yazmaz dimi ama.. forum kirliligi diye bas bas bagırıyorum takan yok beni iyi bakalım hackhell yavaslasın yakında gorucem ben sizi..

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 828
--------------------------------------------------------------------------------
257 Mesajına 373 Kere Teşekkür Edildi

+1 de benden bu adam haketmiş canım

Yetersiz -

dewamlı online san hackhell için hayırlı olur tabi.

Lovely' Alıntı:

Yetersiz -

Mesajlar: 20000--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 20000
257 Mesajına 20000 Kere Teşekkür Edildi

bumu lazım :)

biraz ılımlı olun allah aşkına gönüllü çalışacak moderator arıyosunuz 10000$ maaşla çalışlcak dipomat değil

konunun kapatılmasını rica ediyorum sanırım söylenenler söylendi.

evet soylenen soylenmıs bolumdekı dıger 2 yonetıcınınde fıkrı alındıktan sonra eger ıhtıyac varsa senıde yanımızda gormek mutlu edıcektır bızı iyi forumlar.

konuyu baştan sona inceledim hak ettigini düşünüyorum bölüm modlarından biride sana destek vermiş çok uzamasına gerek görmiyorum yeterincede uzamış :) hayırlı olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri