bozdemir94
New member
- Reaction score
- 0
Başarısız geçen sezonun ardından özellikle yabancı futbolcuların performansları yüzünden operasyon kararı alan ve kadroda yeniden yapılanmaya giden Cim-Bom’da, Üstünel’in artık yurt dışında temaslarda bulunmayacağı bildirildi
Başarısız geçen sezonun ardından özellikle yabancı futbolcuların performansları yüzünden operasyon kararı alan ve kadroda yeniden yapılanmaya giden Cim-Bom'da, Üstünel'in artık yurt dışında temaslarda bulunmayacağı bildirildi. Sarı-kırmızılı kulüpte transfer görüşmelerini bundan sonra futbolun başına getirilen Adnan Sezgin'in yapacağı öğrenildi. Sezgin'in hafta sonu Teknik Direktör Rijkaard'ın listesindeki oyuncularla görüşmek üzere Avrupa turuna çıkacağı ifade edildi.
Şardan'dan tepki
GSTV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, “Galatasaray'da daha 2.5 ay önce seçimden geçtik. Önümüzde hizmet için 21.5 aylık süre var. Bu sürede çok önemli projelerin hayata geçmesini bekliyoruz” dedi. Medyada yer alan başkan adaylığına soyunduğu iddialarına yanıt veren Şardan, “Bu söylemleri çok yersiz ve manasız buluyorum. Ne böyle bir düşüncem, ne böyle bir planım var, ne de başkanla böyle bir konuşmam oldu” diye konuştu. Sarı-kırmızılı idareci, yeni yönetim modeli için ABD'li Bain&Company isimli bir şirketle anlaştıklarını da açıkladı.
Kaynak: Milliyet
Şardan'dan tepki
GSTV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, “Galatasaray'da daha 2.5 ay önce seçimden geçtik. Önümüzde hizmet için 21.5 aylık süre var. Bu sürede çok önemli projelerin hayata geçmesini bekliyoruz” dedi. Medyada yer alan başkan adaylığına soyunduğu iddialarına yanıt veren Şardan, “Bu söylemleri çok yersiz ve manasız buluyorum. Ne böyle bir düşüncem, ne böyle bir planım var, ne de başkanla böyle bir konuşmam oldu” diye konuştu. Sarı-kırmızılı idareci, yeni yönetim modeli için ABD'li Bain&Company isimli bir şirketle anlaştıklarını da açıkladı.
Kaynak: Milliyet