görev cubugunda gözüken programları gizlemek yada simgelerini değiştirmek?

sukr3

New member
Reaction score
0
görev cubugunda gözüken programları gizlemek yada simgelerini değiştirmek mümkün mü?

yardımın için saol ama sanırım ama gösterdiğin çözüm sadece görev cubunun aşağıya inmesini sağlıyor ve mouse'u o hizzaya getirdiğimizde tekrar eski halini alıyor görev çubugu...

benim söylem istediğim ise şöyle....

mesela internet explorer ve hesap makinası açık.....hesap makinasını simge haline getirdiğinde aşşağıda görev cubugunda gözükmeyecek....ama internet explorer hala acık gözükecek....

veya söylediğim gibi simge durumuna küçülttüğümüzdeki...görev cubugunda cıkan simgeyi nasıl değiştirebiliriz.

Evet mesela bi şey indiriyorum ama gizlemek istiyorum ve ek programlar kullanmak istemiyorum. Bana sadece görev çubuğunda olan istediğim şeyi göstermeme programı varsa biri ekleyebilir mi?

arkadaşım istediğin tarzda bi program var. adıda windov ninja. tam istediğin gibi. kısayol tuşları var. bastığında görev çubuğunu boşaltıyor. eğer görünmesini istediğin programlar varsa onları tanıtıyorsun ve onlar gizlenmiyor. mesela bizde messenger ve internet yasak ben oların gzliyorum. ama muhasebe programları vs açık kalıyor.

arkadaşım istediğin tarzda bi program var. adıda windov ninja. tam istediğin gibi. kısayol tuşları var. bastığında görev çubuğunu boşaltıyor. eğer görünmesini istediğin programlar varsa onları tanıtıyorsun ve onlar gizlenmiyor. mesela bizde messenger ve internet yasak ben oların gzliyorum. ama muhasebe programları vs açık kalıyor.

arkadaslar birisi windows ninjanın linkini verebilirmi nette bir kac yerde arattım ya kırık ya bozuk lınkler hep simdiden tesekkür

kımseden ses yokmu yaaa nınja linki için

hideit işini görürür ben kullanıyorum..

Arkadaşım sağol çok teşekkür edrim bana mt2 yasak onu filan gizliyorum ... çok sagol.

Geri