gördüğün dersleri başka üniversitede tekrar görmek

efbartuih

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben erzurum myo otomotiv 2.öğretim 1.sınıfta okuyorum ancak bu sene tekrar sınava girip başka bi yerde okumak istiyorum.gördüğüm meslek derslerini başarmış olsam bile tekrar görmek zorunda mıyım?eğer öyleyse benim şuan erzurumda olmamın bi anlamı yok lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevp yazsınlar.teşekkürler...

Eğer geçiş sınavına girerek başka bir üniversiteye geçmeyi düşünüyorsan, bazı üniler dersleri tekrar ettiriyor bazıları ettirmiyor.
Yok eğer öss ile bu işi yapacaksan, tüm dersleri sıfırdan görürsün.
Benim bilgim bu, ama bence en doğrusu, rehberlik bölümüne gidip danış bu konuyu.onların bir görevide bu tür sorularına yanıt vermektir.
Başarılar dilerim hedefinde

ben sınavsız geçişle okuyorum şuan ki üniversitemde , tekrar sınavsız geçiş hakkından faydalanarak başka bi üniversitede okumAK istiyorum bu da bi nevi öss ile olmuş oluyor sanırım,teşekkürler..

peki bana neyi tavsiye edersinz okuldan kaydımı sildirip öyle sınava girmeyi mi yoksa yeni bi okul kazandıktan sonra mı kaydımı sildirmeyi mi?eğer öyle olursa aynı anda 2 üniversite olmayacağı için ya sonradan kazandığım üniversite iptal edilirse?

*

sınavsız geçişin nasıl olduğunu biliyorsun.atıyorum kocaelide okumak istiyorsun.öncelikle kocaeli ve çevresinin talepleri karşılanır daha sonra bu çevrenin dışarısından gelen talepler karşılanır.hal boyle oluncada dış bölgelerden okula kayıt yaptırmak, kazanmak daha zor oluyor.
ben teknik eğitim fakültesi mezunuyum.bu tür işlerle uzun zamandır uğrasmıyorum.en güncel ve en pratik bilgiyi, okuduğun okuldaki rehberlik servisi veya bulundugun ildeki rehberlik danışma merkezlerinden almalısın.ücretsizdir ve onların görevi budur.

Geri